Gloednieuw stijlvol 4-sterrenhotel, op steenworp afstand van het historische hart van Brugge

Het Radisson Blu Hotel, Bruges in Brugge is de perfecte locatie voor inspirerende vergaderingen, dynamische teambuilding of exclusieve evenementen.

Gelegen naast het treinstation (100 m) en op loopafstand van het historische centrum, beschikt dit hotel over goed uitgeruste vergaderzalen. De 6 vergaderzalen, geschikt voor maximaal 104 personen, hebben daglicht en gratis snelle wifi. Ze zijn tevens voorzien van moderne ingebouwde audioapparatuur.

Geniet van het adembenemende uitzicht over Brugge vanuit de vergaderzalen op de bovenste (12e) verdieping van het hotel. Deze zalen bieden een uniek perspectief op Brugge en de omgeving.

Het hotel is ideaal gelegen en gemakkelijk bereikbaar: op 100 m van het treinstation en met een ruime parkeergelegenheid tegenover het hotel. Via de 1e verdieping (dak) van deze parkeergarage is er directe toegang tot het hotel. Parkeren kost slechts € 6,50 per 24 uur; tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie van het hotel.

In het à la carte restaurant ‘BlackSwan’ worden typisch Vlaamse en Belgische gerechten geserveerd. In de gezellige loungebar kunt u genieten van verschillende Belgische bieren, zoals de ‘Brugse Zot’ of de lokale ‘Black Swan’ gin.

Op zoek naar een activiteit tijdens of na de vergadering? Brugge biedt tal van leuke mogelijkheden, zoals een bezoek aan een Belgische bierbrouwerij, zoals De Halve Maan of Bourgogne de Flandres, een chocoladeproeverij of een klassieke rit (met koets of boot) door het historische centrum. Alles is mogelijk!

Blu, designed for you!