Corsendonk Hooge Heyde: Huiselijke charme & vergaderen in het groen

Huiselijke charme
Voormalig hotel De Residentie werd helemaal getransformeerd tot boutique hotel Corsendonk Hooge Heyde vol huiselijke charme.

Vergaderen? Dat kan uiteraard ook. Twee ruime vergaderzalen met scherm en beamer alsook twee kleinere vergaderzalen met TV-scherm staan ter beschikking. Het audiovisueel materiaal in deze vergaderzalen zit netjes weggestopt. Natuurlijk licht en de dennenbomen achter het raam zijn evenwel prominent aanwezig. Korte break tussen twee vergadersessies? Even pauzeren dan in een van de gezellige coffee corners. Het ganse hotel ademt een huiselijke sfeer. ’s Avonds dus geen hoge barkruk, maar een comfortabele sofa aan de bar. In de winter knettert de gezellige open haard.

Meetings in het groen
De Lichtaartse bossen vormen ongetwijfeld een inspirerend decor. Prima dus om je hoofd leeg te maken en energie op te doen voor een volgende brainstormsessie. Ochtendjogging vòòr of avondwandeling na de vergadering? In Corsendonk Hooge Heyde hoef je die gezonde gewoonte niet te wijzigen. Immers, groen, stilte en gezonde lucht à volonté!
Lekker zomerweertje? Dan vergader je toch gewoon buiten! Gevolgd door een smakelijk barbecue op het overdekte terras of een gezellige after meeting borrel in de rustgevende tuin.
De catering gebeurt bovendien volledig in-house. Bij al dat lekkers hoort uiteraard een schuimend Corsendonk biertje of een typisch Kastelse ‘Witte Madam’.

Professioneel én familiaal
Alvast een tip: combineer je vergadering met een teambuilding, op het terrein zelf of in de omliggende bossen. De samenwerking met Bobbejaanland, Locat Events en Support Corsendonk staat borg voor een vlekkeloze organisatie en vooral veel fun.
Blijf je nadien graag overnachten? Het boutique hotel telt 38 kamers. In een straal van 15 minuten beschikt de groep bovendien over drie andere hotels.
Corsendonk Hotels combineert immers professionaliteit en ervaring met de persoonlijke aanpak van een familiebedrijf. En dat voel je zodra je Corsendonk Hooge Heyde binnenstapt.

Wellness Namasté
Ontspannen na een drukke dag vol vergaderingen? Alle hotelgasten hebben gratis toegang tot de gloednieuwe wellness Namasté van Corsendonk Hooge Heyde. Ontdek nu het binnenzwembad, de infrarood sauna, de hammam of één van de andere faciliteiten. Nood aan een extra rustmoment? Neem een kijkje op de website voor ons assortiment aan behandelingen.