Corsendonk Hooge Heyde: Huiselijke charme & vergaderen in het groen
Op zoek naar een unieke en rustgevende locatie voor je volgende teamdag of meeting? Ontdek Corsendonk Hooge Heyde in het groene Kasterlee!

Vergaderen

Ervaar een productieve vergaderdag in groene setting!
We bieden twee ruime vergaderzalen met een scherm en beamer, evenals drie kleinere vergaderzalen met een televisiescherm. Natuurlijk licht en de dennenbomen zorgen voor de groene kadering van uw meeting. Indien gewenst, kunt u tussen twee vergadersessies een korte pauze nemen in een van onze gezellige coffee corners. Het gehele hotel straalt een huiselijke sfeer uit. ’s Avonds kan u genieten van gezelligheid en comfort, in onze gezellige bar met open haard. Alles bij de hand voor een productieve en inspirerende dag!

Meetings in de natuur

De Lichtaartse bossen vormen ongetwijfeld een inspirerend decor. Prima dus om je hoofd leeg te maken en energie op te doen voor een volgende brainstormsessie.
Ochtendjogging voor of avondwandeling na de vergadering? In Corsendonk Hooge Heyde hoef je die gezonde gewoonte niet te wijzigen.

Optimaal genieten van deze groene omgeving? Dan is buiten vergaderen mogelijk! Gevolgd door een gezellige after-meeting borrel op het overdekte terras of een gastronomisch diner.

Professioneel

Een onvergetelijke teamdag beleven in deze unieke setting? Kies voor de teambuildingmogelijkheden op het terrein zelf of in de omliggende bossen. De samenwerking met Bobbejaanland, Locat Events en Support Corsendonk staat borg voor een vlekkeloze organisatie.

Dankzij de 38 hotelkamers van het gezellige boetiekhotel, is een aansluitende overnachting mogelijk. In een straal van 15 minuten beschikt de groep bovendien over drie andere hotels. Corsendonk Hotels combineert immers professionaliteit en ervaring met de persoonlijke aanpak van een familiebedrijf. En dat voel je zodra je Corsendonk Hooge
Heyde binnenstapt.

Wellness Namasté

Ontspannen na een drukke dag vol vergaderingen? Alle hotelgasten hebben gratis toegang tot wellness Namasté van Corsendonk Hooge Heyde. Ontdek nu het binnenzwembad, de infrarood sauna, de hammam of één van de andere faciliteiten. Nood aan een extra rustmoment? Neem een kijkje op de website voor ons assortiment aan behandelingen.