Kinepolis Brussel, de perfecte locatie voor je congres, seminarie, bedrijfsfeest of receptie

Plan je een congres, seminarie of receptie? Dan moet je eventlocatie voor iedereen vlot bereikbaar zijn (ook met het openbaar vervoer), voldoende parkeerruimte bieden, een professionele uitstraling hebben, van alle technische infrastructuur voorzien zijn, catering op maat bieden, en net zoveel ondersteuning als je wenst. Je wilt immers je gasten in stijl ontvangen en al je doelstellingen behalen.

Herkenbaar? Dan is Kinepolis Business je ideale partner en Kinepolis ‘thé place to be’.

Denk je bij Kinepolis Brussel spontaan aan cinema? Dat mag. Maar er is zoveel méér mogelijk. Dat maakt Kinepolis Brussel tot de ideale locatie voor tal van evenementen, van een exclusieve presentatie voor vips tot een grootschalig congres voor honderden deelnemers – en alles daar tussenin. Ontdek onze formules:

Bedrijfsevenement
Voor al je bedrijfsevenementen, van een kleinschalige vergadering of een seminarie ‘for professionals only’ tot een grootschalig congres, een productlancering of infobeurs – apart of in combinatie – heeft Kinepolis Business dé oplossing op maat. Ons B2B-team staat klaar om samen met jou het concept uit te werken van A tot Z.

Evenement met film 
Natuurlijk leent Kinepolis zich ook tot elk event waarin ‘film’ centraal staat en audiovisueel comfort cruciaal is. Denk in dit geval aan een avant-premièrepremière of privé-vertoning voor uw klanten, relaties of medewerkers, samen genieten van een filmklassieker, … Bij Kinepolis kan het in de allerbeste omstandigheden. Het is zelfs mogelijk om aan te sluiten bij officiële avant-premières van nieuwe films. De cast komt dan voor of na de film de zaal toespreken én je geniet mee van het glamoureuze rode-lopermoment.

In Kinepolis Brussel kun je je gasten compleet onderdompelen in de unieke Imax-ervaring. Vanaf begin 2018 kun je hen zelfs trakteren op de ultieme filmbeleving in 4DX, met geur-, licht-, bewegings- en windeffecten. Dit zullen ze niet snel vergeten!

Spektakel in de Cinema 
‘Film’ kan centraal staan in je event bij Kinepolis, maar ook andere vormen van spektakel die op het grote scherm en met geavanceerde audiovisuele infrastructuur een maximale impact hebben. Wat dacht je van een event met stand-up comedyoperaconcertballet, Kunst in de Cinema (musea achter de schermen), …

Alle cinemazalen en polyvalente ruimtes kunnen apart of in combinatie worden gebruikt. Daardoor is het perfect mogelijk om bv. een algemene presentatie, aparte workshops of trainingsessies, een receptie/netwerkmoment en een walking dinner op één plek te organiseren.

Kinepolis Brussel: alles wat je wenst – en méér.  
Voor een kleinschalige receptie voor een select publiek of een prestigieuze presentatie met walking dinner voor honderden genodigden: Kinepolis Brussel wordt je ideale eventlocatie.

  • Makkelijk bereikbaar, slechts 5 min. van Ring RO.
  • 500 publieke parkeerplaatsen (24/24 open).
  • Halte metro, tram en bus
  • 25 zalen voor 100 tot meer dan 619 gasten. Luxe zitcomfort en uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, state of the art audiovisuele uitrusting, prima akoestiek.
  • Polyvalente zalenEspace LumièreWhite Hall en VIP-lounge voor congressen, seminaries, personeelsfeesten en zo meer.
  • Break-out rooms voor kleinere recepties, meetings, workshops e.d.m.
  • Alle zalen zijn apart of gecombineerd
  • Onze ervaren catering partner maakt een voorstel op maat, van selecte receptie tot walking dinner voor 100den gasten.

Zoek je een eventlocatie in Brussel die vlot bereikbaar is (met voldoende parkeerruimte) en die geavanceerde audiovisuele voorzieningen biedt, inclusief mogelijkheid tot live streaming, waar catering op maat voorhanden is en professionele omkadering, dan is Kinepolis Brussel hét antwoord. Haal hier meer inspiratie én informatie!