Avonturenpark aan een prachtig stukje Dender

Net buiten het stadscentrum en vlak naast de Denderrivier, maakt van Outsider Aalst een unieke locatie met een brede waaier aan mogelijkheden. Ons domein heeft dankzij de drie spectaculaire klimtorens een unieke skyline, waarbij je op de klimschouw, hoogteparcours of unieke via ferrata de vergezichten van Aalst kan gaan verkennen. Of kies voor de rust en geniet van een tocht op de Denderrivier, een ongekende parel. Onze vloot bevat kajaks, kano’s, reuzekano’s tot wel 10 personen, riverbikes, sup’s, vlotten die uw team zelf in elkaar moet knutselen en fluistersloepen voor een pleziervaart met een drankje in de hand.

Van A tot Z, voor kleine en grote groepen

Wij verzorgen uw meetings, teambuildings en feestjes tot in de puntjes, zodat u enkel nog hoeft te beleven zonder zorgen. In samenwerking met lokale partners en feestzalen, kunnen we onze capaciteit met gemak verhogen voor grootschalige events.

Liever een kleine en gezellige teambuilding? Dan voorzien wij een leuke inkleding van ons domein.

Catering en andere voorzieningen

Door onze zorgvuldig uitgekozen lokale partners streven we naar kwaliteit en beleving. Catering tot 50 personen kan voorzien worden in De Looyerij, een lekkere bistro in het sportcomplex Schotte, vlak naast het domein. Daarnaast zijn er in de buurt van ons domein nog tal van mogelijkheden om uw gasten te ontvangen zoals de feestzaal Bonnetterie schuin rechtover het domein, maar ook feestalen in de buurt die ook gebruikt worden als eventlocatie tot 200 personen. Event groot of klein, we streven steeds naar een persoonlijke aanpak op maat en wensen van de klant.

Bekijk onze bedrijfsbrochure