Betreed het nieuwe tijdperk van weelderige luxe!

Welkom bij het gloednieuwe La Réserve Resort, het enige vijfsterrenhotel aan de Belgische kust. Gelegen in de betoverende badplaats Knokke-Heist, op slechts 15 minuten van Brugge en 90 minuten van Brussel.

Na een totale renovatie opende het hotel zijn deuren op 17 juli 2023, onder leiding van de nieuwe eigenaren, de gerenommeerde Belgische ondernemers Dhr. Bart Versluys en Dhr. Marc Coucke. Het hotel en het restaurant ondergingen een magische transformatie op prestigieus niveau, met als klap op de vuurpijl de beheerder van het restaurant, de meest gerenommeerde chef van België, Chef Peter Goossens.

Architect Dhr. Glenn Sestig zorgde voor een interieur dat al uw zintuigen prikkelt.

Ervaar een oase van rust in een van onze 110 ruime kamers met kingsize bed en een kussenmenu. Het merendeel van de kamers heeft een eigen terras. Voor een ongeëvenaarde totaalbeleving kunt u een van de 36 suites reserveren voor uw VIP-gasten.

Vergader- en evenementenaanbod:

  • Silverlake ballroom tot 250 personen

Onze vergader- en evenementenzalen, gelegen op dezelfde verdieping, baden in natuurlijk daglicht dankzij hun eigen terrasgedeelte. De luxe strekt zich uit tot de gemeenschappelijke foyer, waar een volledig uit glas bestaande wijnkelder uw smaakpapillen prikkelt.

Uw gasten worden professioneel verwelkomd via een aparte receptiebalie. Alle voorzieningen, zoals een garderobe en cateringopties, zorgen voor een totaalbeleving. Ons Conference & Events team regelt alles tot in de kleinste details.

  • Private Salons tot 16 personen

Onze Private Dining Rooms bieden plaats aan maximaal 16 personen voor intieme brunches, lunches of diners met een fantastisch uitzicht op het Grand Casino van Knokke. Huur de Private Dining Room ook voor uw volgende boardmeeting en verwelkom collega’s en partners in een unieke setting.

  • De Royal Penthouse tot 14 personen

Voor een buitengewone ervaring nodigen wij u uit in de exclusieve penthouse van ons luxueuze hotel. Van state-of-the-art audiovisuele apparatuur tot op maat gemaakte cateringopties, wij zorgen voor elk detail van uw bijeenkomst. De ruime en lichte ruimtes bieden een gevoel van vrijheid en creëren de ideale ambiance voor nieuwe ideeën en productieve samenwerkingen.

Laat de organisatie van uw volgende bedrijfsbijeenkomst volledig aan ons over.

Restaurant & bar La Rigue

Verwacht klassiekers uit de Belgische en Franse keuken in hun meest verfijnde vorm. Chef Peter Goossens zegt: “Het ultieme doel is om de gasten écht te laten genieten van klassiekers als steak tartaar, vol-au-vent, salades met vers gepelde Noordzeegarnalen, garnaalkroketten, langoustines, gegrilde tarbot, hoevekip aan het spit, paling in ’t groen,… in hun beste versie.”

Het lichtrijke restaurant staat in schril contrast met de intieme bar in Boudoir stijl, een verborgen parel waar u kunt genieten van de lekkerste cocktails & bites. Van uw klassieke favorieten tot innovatieve eigentijdse drankjes, wij hebben alles in huis.

Wagenwalhalla

Parkeer uw zorgen bij de deur en geniet van het comfort van onze parking. Met maar liefst 50 bovengrondse en 60 ondergrondse plaatsen bieden wij evenveel parkeerplaatsen als kamers. Voldoende ruimte voor al onze gewaardeerde gasten, inclusief 30 oplaadpunten.

Laat uw volgende bedrijfsbijeenkomst over aan ons ervaren Conference & Events team en wij ontzorgen u volledig.

“Seas” het moment en boek uw evenement bij ons.

Foto’s: Glenn Sestig