Vergaderen

Uniek is de locatie en de ervaring, en even uniek zal uw event zijn. Het eventsteam beheert 3 vergaderzalen, de Grand Lounge en de Lounge Bar waar evenementen kunnen plaatsvinden. De vergaderzalen zijn uitgerust met grote ramen om zoveel mogelijk daglicht op te vangen.

De schuifwanden met spiegelelementen geven u de mogelijkheid om uw zaal aan te passen aan het aantal deelnemers. Naargelang uw wensen, kan u een zaal reserveren voor een hele of een halve dag. U kan gebruik maken van de meeting packages of het gebeuren geheel op maat laten organiseren. Privatisering van het restaurant of de bar voor uw event is geheel mogelijk. De Events Coördinator helpt u graag verder voor speciale aanvragen.

Faciliteiten

Het hotel is luxueus ingericht met de allerlaatste technologie en unieke decoraties. Beleef Brussel by night met zijn verscheidene restaurants en bars. Of u er bent voor business of leisure, ‘at The Dominican’ zit u altijd goed.

‘At The Dominican’ weten ze hoe belangrijk het is om te kunnen ontspannen na een drukke dag. Daarom is er op het 5de verdiep een gymzaal, voorzien van een volledig uitgeruste boksruimte, cardiotoestellen en een spa ruimte met sauna en Turks stoombad. Na de inspanning kan u even uitrusten in de relaxation corner.