Hyllit Hotel Antwerpen – Stijlvolle sfeer in en unieke toplocatie
Bezoekt u Antwerpen voor professionele of recreatieve redenen, Hyllit Hotel is uw juiste keuze vanwege:

– De ligging op de prestigieuze wandelboulevard De Keyserlei, midden in het bekende diamantdistrict en op 100m van het verbluffende Centraal Station in ‘Kathedraalstijl’. Op 10 minuten van de ring en 15 minuten van de beurshallen en het concert- en sportcentrum. Het hotel is slechts enkele stappen verwijderd van het ruime aanbod van cultuur en het bruisende Antwerpse centrum met zijn rijkdom aan winkelstraten.
– Een volledig aanbod van faciliteiten en enkele unieke troeven: het dakrestaurant GranDuca, een binnentuin, de Emerald Cocktail & Wine Lounge bar, roof-top vergaderzalen met dakterrassen. Van de lobby tot in uw kamer, u voelt zich altijd goed in het Hyllit Hotel. Het Hyllit hotel combineert toewijding en attentie met professionalisme en veiligheid.

Ervaar een warmeverwelkoming en een ontspannen atmosfeer:

– Gratis Wi-Fi in alle kamers, vergaderzalen en publieke ruimtes.
– Gratis gebruik van het luxeontspanningscentrummet groot zwembad, fitness, Turks stoombad en sauna.
– Private parking onder het hotel, perfect bereikbaar.
– Keuze uit 200 geluidsarme luxe kamers, alles om u van een goede nachtrust te voorzien.
– Ontbijten in een smaakvol kader: een viersterrenbuffet, veel daglicht, toegang tot de binnentuin en een glimlach, alle ingrediënten voor de start van een mooie dag.
– Het unieke dakrestaurant GranDuca: Mediterrane keuken, een combinatie van Italiaanse aroma’s met het beste van de Frans-Belgische kookkunst.
– De trendy Emerald Cocktail & Wine Lounge Bar: een Mojito cocktail, heerlijke wijnen of andere drankjes, een nieuwe ervaring in Antwerpen!
– Perfecte combinatie tussen veiligheid en gastvrijheid dankzij het Ving Card systeem in alle liften en kamers.