TECHNOPOLIS, een bijzonder verrassende ervaring…

Technopolis is niet alleen een doe-centrum voor wetenschap en technologie, maar ook verrassend leuke én originele eventlocatie. Technopolis ligt in Mechelen, vlak naast de E19 en op een kleine 10 minuten van het bruisende en historische stadscentrum en het station. Dat maakt Technopolis bijzonder vlot bereikbaar, zowel met de auto, de bus, de trein als met fiets. Over parkeergelegenheid moet je je al evenmin zorgen maken: Technopolis beschikt over een ruime parking die volledig gratis is voor al je gasten.

Met een uitgebreid assortiment van zalen van 20 tot 700m² is Technopolis voor geen enkel event te groot of te klein. Recepties, beurzen, vergaderingen, lezingen, nieuwjaarsfeesten, benefieten… Je kan het zo gek niet bedenken of het vond al plaats in Technopolis. Naast een evenementenhal een auditorium met 150 zitplaatsen, beschikt Technopolis over een ruim assortiment aan polyvalente zalen, break-outruimtes en vergaderzalen. Sinds kort is ook een immersieve digitale ruimte beschikbaar die in functie van eender welk event compleet getransformeerd kan worden.

Maar wat Technopolis helemaal onderscheidt? De unieke setting. Wie aan Technopolis denkt, denkt meteen aan wetenschap, technologie en innovatie. En welk vooruitstrevend bedrijf wil hier niet mee geassocieerd worden? Op verzoek geven we aan elk evenement of teambuilding een bijzondere wetenschappelijke toets. Waar kan je nog je event afkruiden met een spectaculaire wetenschapsshow of wetenschappelijke demonstraties aan tafel? Of kan je de wetenschappelijke kennis van je gasten toetsen tijdens een quiz of teambuilding in onze expo’s?

Klinkt allemaal goed? Weet ook dat Technopolis geen enkel detail aan het toeval overlaat. Elk event wordt volledig tot in de puntjes begeleid door een ervaren eventteam dat alle kneepjes van het vak kent. Samen maken we van jouw event er eentje waar nog lang over nagepraat wordt. Spreker nodig? Kelners? Parkeerwachters? Of technische ondersteuning? Ook daarmee kunnen we je helpen. Verder biedt Technopolis biedt voor elk event ook catering op maat aan. Of je nu een koffiepauze, broodjeslunch, receptie, buffet of een viergangenmenu in gedachten hebt: de eerste tot de laatste gast zal niet alleen maar eten en drinken maar smullen en genieten.