Sint-Felixpakhuis – Seminariezaal in Antwerpen

Sint-Felixpakhuis ‘vergadercentrum’ , 10 vergader- seminarieruimten met vrije catering aan het MAS op het Eilandje.

Vandaag biedt dit pakhuis naast een restaurant dat 4 ruimten voorstelt, ook onderdak aan het stedelijk archief, waar de stad Antwerpen een tiental congres- en vergaderruimten presenteert.

Grote en kleine vergaderzalen
Vergader ongestoord in 8 diverse vergaderzalen van 10  tot 60 personen, middenin de serene sfeer van de eeuwenoude archieven.

Auditorium met aansluitende receptieruimte
Het stedelijk archief biedt haar auditorium voor 120 personen aan, de aansluitende tentoonstellingsruimte leent zich perfect als receptieruimte.

Zuilenzaal
De rustige zuilenzaal voor ongeveer 200 personen is multifunctioneel en ademt karakter. Dit is een onvergetelijke plek om uw producten voor te stellen, voor filmopnames of als stijlvolle thuis voor een privé-diner of receptie.

Lichtstraat voor evenementen
De indrukwekkende lichtstraat leent zich voor grotere evenementen.  U kiest zelf de aankleding, de cateraar en de sfeer…  . 

Multifunctioneel en vrije catering
Of u nu een vergadering in een unieke setting wil, een productvoorstelling organiseert of een evenement, in één van deze 10 chique ruimten, vindt u vast de ruimte die perfect is toegesneden op de  maat van uw gezelschap. In alle ruimten van het vergadercentrum van het Sint-Felixpakhuis, ook in de lichtstraat, is de catering vrij te kiezen.

U kunt uiteraard gebruik maken van de cateraar in huis.

Alle ruimten zijn met een lift bereikbaar.

Openingsuren
Het vergadercentrum is dagelijks open van 8.30u tot 24.00 uur, ook in het weekend.

Loop eens door de vergader- en feestruimten en neem een kijkje op de verschillende verdiepingen via Google maps