BIZNIS MEETS PLEASURE

U bent op zoek naar een centraal gelegen en makkelijk te bereiken meeting point voor uw vergadering, seminarie of productvoorstelling?
Biznis Hotel Lokeren is dé referentie in het Waasland voor een efficiënt en stijlvol georganiseerde meeting.

190m2 staat te uwer beschikking, moduleerbaar in functie van de omvang van uw meeting en geschikt voor groepen van 2 tot 150 personen.
Tevens kan elke zaal opgesteld worden met beamer, flipchart, projectiescherm, smartboard en schrijfgerei.

Draadloos internet is overal in het hotel gratis beschikbaar.

In combinatie met Restaurant Brouwershof gaan zaken doen en gastronomie hier hand in hand.

UW KEUZE, UW VOORDELEN

Door de strategische ligging, midden de driehoek Gent – Antwerpen – Brussel, vlakbij de autosnelweg (E17), is Biznis Hotel – Brouwershof het trefpunt voor al uw evenementen en feesten. Het domein is omringd door een prachtige tuin en het natuurreservaat Molsbroek die beiden rust en sereniteit uitstralen. Bovendien beschikken we over een ruime en gratis parking.

UW FEEST OP MAAT ZONDER ZORGEN TOT 120 PERSONEN!

U kan bij Biznis Hotel – Brouwershof terecht voor feesten tot 120 personen in banketopstelling. Voor receptie kan dit tot 150 personen.
De grote zaal, met zicht op het Molsbroek, kan opgesplitst worden in aparte delen door middel van fraaie geluidsisolerende wanden. Ideaal voor kleinere gezelschappen en feesten.

35 STIJLVOLLE VIERSTERREN KAMERS

Blijft u graag overnachten? Biznis hotel heeft een capaciteit van 33 ruime designkamers, 1 studio en 1 suite, voorzien van alle comfort en met een eigentijds interieur.