Een Veelzijdige Bestemming

Salons van Edel vormen een prachtig ensemble van zalen in een schitterend gerenoveerd kasteel met een omringende slotgracht in Wilrijk, verborgen te midden van een weelderig wandelpark langs de A12, tussen Antwerpen en Brussel. Deze locatie biedt de perfecte setting voor overleg, informatieve bijeenkomsten, netwerkmomenten, vieringen, festiviteiten en genietbare bijeenkomsten.

Diverse Zalen

Elke zaal kan op maat worden ingericht, geschikt voor elke soort gebeurtenis. De zalen staan op zichzelf en variëren in grootte van 300 tot 400 vierkante meter. Bovendien kunnen ze naadloos met elkaar worden gecombineerd tot een indrukwekkende totale ruimte van bijna 2000 vierkante meter. Dit maakt Salons van Edel geschikt voor zowel intieme evenementen met een bescheiden aantal gasten als grootschalige bijeenkomsten met meer dan 1000 aanwezigen.

Salons van Edel biedt niet alleen binnenruimtes, maar beschikt ook over een royaal buitenterrein met een ruim plein, een dakterras en terrassen langs de vijver. Dit verrijkt en maakt elk evenement nog specialer, unieker en onvergetelijker.

Diverse Culinaire Ervaring

Salons van Edel herbergt een deskundig cateringteam dat voor elk evenement een passende culinaire formule of inspiratie heeft, variërend van heerlijke hapjes tot uitgebreide buffetten en complete zakendiners, geïnspireerd door keukens van over de hele wereld. De chef en zijn team streven ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van verse ingrediënten, waarbij het vlees afkomstig is van de eigen weide van Atelier Millevaches.

Gemakkelijk Bereikbaar

De locatie van Salons van Edel is eenvoudig te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is een ruime parkeergelegenheid voor 80 auto’s en er zijn zelfs fietsen beschikbaar. Tijdens grootschalige evenementen zijn omliggende bedrijfsparkings beschikbaar voor extra parkeermogelijkheden.