Van der Valk Hotel Beveren – Uw Optimum voor Meetings & Events!

Hotel Beveren biedt de ideale setting voor uw volgende meeting of event. Dankzij de centrale ligging, nabij de N70 tussen Antwerpen en Gent, is het hotel uitstekend bereikbaar. De 14 veelzijdige zalen, geschikt voor groepen van 2 tot 800 gasten, zijn stijlvol en comfortabel ingericht. Voor culinaire ervaringen kunt u terecht in een van onze diverse restaurants. Geniet van gastronomie bij restaurant Nest, laat u verrassen door de Oriëntaalse keuken bij restaurant OZZO Sushi & Oriental, of ontspan informeel met eten en drinken bij Jardin, onze bar in de voortuin van het hotel! Overnachten is mogelijk in een van de 203 kamers, waarbij u kunt kiezen uit maar liefst 16 verschillende kamertypes. Om volledig tot rust te komen, biedt het hotel tevens een wellness en zwembad, en voor wie actief wil blijven, is er een eigen fitnessruimte!

Uw Meeting op Maat!

Een succesvolle vergadering begint met de juiste locatie. Alle zalen zijn comfortabel ingericht en voorzien van een projectiescherm, beamer en wifi-verbinding. Bovendien hebben alle zalen een eigen terras en voldoende natuurlijke lichtinval! Om uw meeting volledig op maat te maken, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan arrangementen. Ons salesteam denkt graag met u mee om van elke bijeenkomst een succesverhaal te maken!

Personeel

Hotel Beveren is niet alleen perfect voor al uw meetings, maar ook voor personeelsfeesten en teambuildingactiviteiten in een van onze zalen! Verras uw werknemers en organiseer een personeelsfeest voor zowel kleine als grote groepen. Wij zorgen voor een bijzondere belevenis die uw werknemers niet snel zullen vergeten. Bovendien werken we samen met Eventmasters voor de meest uitdagende teambuildingactiviteiten! Breng uw werknemers dichter bij elkaar door als groep verschillende uitdagingen aan te gaan.

Uw Event, Onze Zorg!

Hotel Beveren is gespecialiseerd in het organiseren van feesten en events! Voor zowel kleine als grote groepen, variërend van trouwfeesten, jubilea, babyborrels, communies tot personeelsfeesten. Op culinair gebied is het aanbod uitgebreid, van buffet en walking dinner tot een barbecue of diner – de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken dan ook graag met u mee om van uw wensen een fantastisch feest te maken!