The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte is dit partyschip een imposante verschijning aan elke kade.
De Grace Kelly is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen in Antwerpen, Brussel of Gent. De Grace Kelly beschikt over verschillende ruimtes verdeeld over drie levels. Het schip is standaard ingericht voor maximaal 250 gasten in een gecombineerde sta- zitopstelling. Maar wij passen de inrichting graag naar uw wensen aan. Wij zijn geschikt voor uiteenlopende evenementen van zakelijke bijeenkomsten tot een swingend feest.

Extra faciliteiten
De Grace Kelly is voorzien van airconditioning verdeeld over het gehele schip. De entree is uitgerust met een ontvangstbalie, flatscreen en garderobe. Op de flatscreen kan iets persoonlijks worden afgespeeld. Alle lounges zijn voorzien van een per lounge regelbaar geluidssysteem. Band, orkest of andere externe geluidsbron kan hierop worden aangesloten.
De Grace Kelly is een varende evenementen- locatie met een sfeervol, modern masterbedroom, die desgewenst als bruidssuite kan worden ingezet. Naast de diverse lounges kan het Topdeck worden ingezet. Het Topdeck beschikt over vast meubiliair.

Enkele voorbeelden van evenementen:
– 
Productpresentatie/introductie
– Jubileumfeest
– (Varende) Beurs
– Trouwfeesten
– Congressen
– Personeelsfeest
– Teambuilding
– Sportieve (outdoor) events