Vergaderingen

Het Radisson Blu Palace Resort & Thalasso beschikt over 7 vergaderzalen, compleet uitgerust met de modernste audiovisuele infrastructuur, incl. projectoren en projectieschermen, flat screens, sound & light equipment en high speed internet. Hier ontvangt u 15 tot 300 deelnemers. Catering naar wens en op maat en zeer aanbevelenswaardig!

Congressen

Het luxueuze Radisson Blu Palace Resort & Thalasso is een droomlocatie voor internationale congressen. Tot 300 congresgangers ontvangt u hier in alle comfort in een schitterende setting. 7 vergaderzalen, 296 elegante kamers en suites, een compleet uitgerust congrescentrum met alle faciliteiten voor de organisatoren en een zakenlobby. De verfijnde internationale en lokale gastronomie, de prachtige tuinen, het betoverende zandstrand en niet te vergeten het super luxueuze wellness centrum verwennen de innerlijke mens na een intense werkdag.

Events

Een locatie in Djerba om u tegen te zeggen: een luxueus en elegant hotel met mooie zalen waar uw event helemaal tot zijn recht komt, adembenemend mooie tuinen, prachtig uitzicht op de Middellandse zee, een zeer verfijnde gastronomie en alle moderne infrastructuur om een onvergetelijk event tot 300 gasten te organiseren. De service is buitengewoon vriendelijk en professioneel en staat garant voor een op en top geslaagd event.