Midden in de schilderachtige polders van Stabroek vind je Bed & Breakfast HVN10, een voormalige boerderij die een complete transformatie heeft ondergaan en nu 10 luxe en comfortabele kamers herbergt.

Bij HVN10 combineren we de warme gastvrijheid die je verwacht van een bed and breakfast naadloos met professioneel ingerichte gastenkamers, waardoor je hier een onvergetelijke ervaring zult beleven.

Duurzaamheid en ecologie staan centraal in onze benadering. Bij de bouw van HVN10 hebben we samengewerkt met lokale leveranciers, materialen hergebruikt (zoals trappen, leuningen en balustrades) en regenwater opgevangen voor hergebruik. Lokale producten zijn een integraal onderdeel van ons concept.

Of je nu voor een enkele nacht, een weekendje weg, een midweek ontsnapping of zelfs een langdurig verblijf van een half jaar kiest, je zult je hier altijd thuis voelen.

HVN10 heeft een fantastische locatie met gemakkelijke toegang via afrit nr. 12 (Berendrecht) en nr. 13 (Stabroek) van de snelweg, waardoor je snel bij onze B&B kunt zijn.

Ons zonnige terras biedt een panoramisch uitzicht over de weilanden tot aan de skyline van de haven van Antwerpen. Voor fietsliefhebbers begint het avontuur direct bij knooppunt 94, en de prachtige Kalmthoutse Heide ligt op slechts 10 minuten afstand.

Ontspan in onze lounge met een goed boek of geniet van een verfrissend drankje in de tuin; deze ruimtes staan tot je beschikking. Bovendien bieden we royale en kosteloze parkeergelegenheid voor al onze gasten.

Vergadermogelijkheden

Professioneel en discreet, in een rustige omgeving

HVN10 beschikt over twee vergaderzalen die ook extern kunnen worden gehuurd, niet alleen voor onze overnachtende gasten. Of je nu een sollicitatiegesprek, teambuildingactiviteit, directievergadering of lezing organiseert, bij ons ben je welkom met groepen van 2 tot 50 personen.

Onze zalen worden aangepast aan jouw wensen, bieden veel natuurlijk licht en hebben directe toegang tot de tuin, zodat deelnemers tijdens pauzes kunnen ontspannen. Daarnaast is er een smartboard in de zaal en beschikken we over wifi.

Natuurlijk kunnen we ook bedrijfsrecepties, babyborrels en verjaardagsborrels voor je organiseren. Informeer gerust naar onze arrangementen.

Eten en drinken

“Binnen of buiten de deur”

Onze kamers zijn voorzien van een kitchenette waar je maaltijden kunt opwarmen. Als je liever buiten de deur wilt eten of borrelen, voorzien we je graag van aanbevelingen in het centrum van Stabroek en de omgeving.

Elke dag staat er een ontbijtbuffet klaar, zelfs voor gasten die niet bij ons overnachten. Neem contact met ons op voor prijsinformatie via info@hvn10.com.