Salons de Romree – Originele evenementlocatie
Salons de Romree huist in een geklasseerde Brabantse vierkantshoeve uit 1737 op een domein van 1,5 hectaren. Rond de geplaveide binnenkoer vindt u de monumentale Grote Schuur, de Oude Stallingen, de sfeervolle Hofstee en het intieme Portiershuis: vier aparte feest- en seminariezalen in een eeuwenoude en traditierijke omgeving.

De zalen zijn op een originele en smaakvolle manier ingericht. Soms intiem, dan weer uitbundig maar altijd gericht op het creëren van een stemmige sfeer. Zij bieden elk rechtstreeks toegang tot een gezellig zonneterras in een harmonieuze, groene omgeving. U geniet er van het uitzicht op de geklasseerde Maalbeekvallei, de boomgaard en de tuinen. Een ware oase van rust op slechts 10 minuten van Brussel.

Salons de Romree vormt de ideale omgeving om klanten of medewerkers samen te brengen voor een seminarie of werkvergadering. Alle zalen zijn uitgerust met de allermodernste audiovisuele- en telecommunicatiefaciliteiten. Om een efficiënte organisatie te verzekeren, bieden wij u bovendien een brede waaier van seminarieformules voor een hele of halve dag. De zalen bieden plaats aan 20 tot 200 personen.

Salons de Romree biedt een uiterst verfijnde keuken, gebaseerd op het allerbeste seizoensaanbod. U heeft de keuze uit een brede waaier van menuvoorstellen of stelt de feestdis zelf samen aan de hand van onze vele suggesties.