Bij Courtyard Brussels EU wordt u steeds verwelkomd door onze energieke en passievolle medewerkers. Onze open en ruime lobby is plek om elkaar te ontmoeten. Het hotel telt 150 comfortabele kamers die volledig beantwoorden aan het verwachtingspatroon van de moderne reiziger. Via onze gratis Wi-Fi, kan je ontspannen, relaxen of misschien nog snel wat werk inhalen. Het hotel biedt ook moderne fitnessfaciliteiten en beschikt over een privé-parking.

Geniet van de smaak van Scandinavië in ons restaurant GåRD – Nordic Kitchen, uw natuurlijke woonkamer in de buurt! Ons restaurant vindt zijn origine in de Scandinavische keuken. De smaken worden geplukt uit de oude Scandinavische kookboeken en we hebben de recepten vertaald naar een eigentijdse keuken.

Courtyard Brussels EU biedt tevens een efficiënte service voor conferenties en evenementen. Onze drie multifunctionele vergaderzalen zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur om uw doelen te bereiken. Courtyard Brussels EU telt drie flexibele vergaderzalen van 15 tot 74 m2 met natuurlijk daglicht. Gratis en snelle Wi-Fi, smart TV, flip-chart en koffiepauzes.

Het hotel ligt in het hart van de Europese wijk en in de buurt van het bruisende stadscentrum. Het biedt gemakkelijke toegang tot de Grote Markt, het Magritte Museum, de Europese Commissie en de internationale luchthaven van Brussel.