Het viersterrenhotel Aazaert is gelegen in het hartje van Blankenberge op slechts 100 meter van de zee. Het hotel biedt 58 luxueuze kamers, ruime seminariezalen tot 100 personen, een overdekt zwembad, een ruime wellness, een fitnessruimte, mogelijkheid tot massage- en wellnessbehandelingen, een privé-parking en een sfeervol salon met bar. Daarnaast beschikt het hotel over een ruim dakterras met elegante veranda.

De kamers zijn ruim en luxueus en voorzien van alle modern comfort. Het gevarieerd ontbijtbuffet is inclusief.

De ruime vergaderaccommodatie, de ontspanningsmogelijkheden, de comfortabele kamers, de culinaire verwennerijen, de persoonlijke service, de centrale ligging vlakbij strand en zee, zijn onze troeven om u een doeltreffend seminarie te kunnen garanderen.

Daarnaast behoort Hotel Aazaert tot de groep WP Hotels & Events. De gehele groep omvat 5 hotels, 2 restaurants en de evenementenlocaties Het Witte Paard en het Kusttheater ‘t Colisée. Daarnaast verzorgt de groep ook de horeca-uitbating van de 3 meetingzalen (tot 1000 personen) in het Casino van Blankenberge. 82 jaar geleden ontstond Het Witte Paard als revuetempel. De lange traditie van jaarlijkse zomershows blijft gelden als uithangbord, maar sinds de herinrichting van de evenementenzaal in 2017 kan de groep veel meer hosten dan enkel revues. Bedrijfsfeesten op maat, productpresentaties, huwelijken en seminaries zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. WP Hotels & Events organiseerde er al bedrijfsfeesten op maat voor o.a. VVOV, APM-terminals, Plopsa en Pearl.
 
Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement aan zee dan bent u bij WP Hotels & Events aan het juist adres. Ons ervaren team zorgt er keer op keer voor dat elk evenement tot in de puntjes wordt georganiseerd.