Welkom bij Château Jemeppe

Op één uur rijden vanaf Brussel ligt het schitterende uitgebreide landgoed Château Jemeppe omgeven door een slotgracht met een geriefelijke en romantische binnenplaats (Le Cour) en een boerenhoeve (La Ferme).

Daarbuiten fraai aangelegde stijltuinen, bossen, riviertjes. Heerlijk om te ontspannen: wandelen, hardlopen, paardrijden, te mountainbiken.

Feest- en vergaderzalen

Château Jemeppe beschikt over maar liefst meer dan 12 zalen.

* La Grange (280m2): een prachtige zaal met een capaciteit van maximaal 220 personen zittend of 400 personen walking diner. Uitgerust met een projectiescherm, beamer, DJ-installatie, ledverlichting etc.

* La Brasserie: ingericht in gerenoveerde stallen, capaciteit tot max. 85 personen.

* Lounge: een gezellige zaal die gelegen is naast La Grange. Deze kan perfect gebruikt worden voor een receptie, feestje etc.

* Donjon: een 800 jaar oude toren van maar liefst 23 meter hoog. Deze beschikt over een wijnkelder, biljartzaal, 3 vergaderzalen en een panoramische lounge.

Overnachten

Op het domein van Château Jemeppe vind je ook hun B2B-hotel met 65 kamers (11 in het kasteel & 54 in de hoeve) waarbij elke kamer uitgerust is met comfortabele bedden en een afzonderlijke badkamer met toilet. Bovendien heeft elke kamer een uniek interieur, met zorg en vakkennis ingericht. Dit is één van de vele elementen die dit domein zo uniek maakt. Van bij aanvang staat het samen genieten in en van het authentiek kader centraal in de filosofie van Château Jemeppe. Je zal er dus geen televisie of minibar vinden, wel is er WiFi beschikbaar op het bebouwde deel van het domein en de vergaderzalen.

Catering

Château Jemeppe werkt volledig op maat van de klant en beschikt over een eigen cateraar.

Parking

Het domein van Château Jemeppe is voorzien van een, gratis & afgesloten ruime parking tot 110 wagens.