Radisson Hotel Group is een van ’s werelds grootste hotelgroepen met negen onderscheidende hotelmerken en meer dan 1.600 hotels in exploitatie en in ontwikkeling in 120 landen. De overkoepelende merkbelofte van de groep is Every Moment Matters met het kenmerkende Yes I Can! service ethos.

Van Radisson Collection tot Park Inn by Radisson, de Radisson Hotel Group is er trots op hotelmerken aan te bieden die passen bij een breed scala aan reizigers en budgetten. Het portfolio van de Radisson Hotel Group omvat Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson, en prizeotel samengebracht onder één commercieel overkoepelend merk Radisson Hotels.

We richten ons op het leveren van Memorabele Momenten, een echte gastheer zijn en de beste partner zijn.

In België heeft de groep 16 hotels in beheer, verspreid over 7 steden (Antwerpen, Brugge, Brussel, Hasselt, Luik, Leuven & Spa) en 6 verschillende merken, van Park Inn by Radisson tot Radisson Collection, met het onlangs vernieuwde Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels.

Beroemd om zijn atrium met glazen koepels en 7 verdiepingen en postmodernistische architectuur, werd ons karakteristieke hotel in 1989 ontworpen door Michel Jaspers en is nu op elegante wijze vernieuwd met vernieuwde interieurs, waardoor het beste van het internationale leven naadloos samengaat met een krachtig gevoel van plaats in een iconisch Brussels monument.

In mei 2022 is het eerste Radisson hotel in België geopend, het Radisson Hotel Liege City Centre, met ook een zeer sterk potentieel om in te spelen op de stijgende trend van bleisure reizen.