The Hotel Brussels – Unieke Eventlocatie centrum Brussel

Wie laat u op hoog niveau nadenken?The Hotel.

Voor professionele bijeenkomsten tot 160 deelnemers, ontdek één van de 8 speciale vergaderzalen op de 25e, 26e, 27e etage. Elke ruimte kan natuurlijk worden opgesteld in boardroom-, school- of theaterstijl, maar het elegante en stijlvolle interieur en het inspirerende180° zicht op de stad stimuleren visionair nadenken.

Stijlvol en volledig functioneel dankzij gratis en ongelimiteerde WIFI met breedband toegang, LCD projectoren, ingebouwde schermen en elektrische verduisteringsrolgordijnen, modern domotica systeem plus de vertrouwde flip charts en schrijfborden.

En na een geslaagde vergadering, zullen deelnemers blij zijn met een break in de open foyer en met het fantastische skyline uitzicht. Daarbij zijn de The Hotel. lunches en pauzes gevarieerd, gezond en evenwichtig, zodat men er weer vol energie tegenaan kan gaan.

Wanneer privacy belangrijk voor u is, kiest u voor VISTA 27; de unieke zaal op de 27e verdieping, met bijna een volledig panoramisch zicht van de stad, op het hoogste punt van Brussel.