Lindner Hotel Antwerp | JDV by Hyatt: Waar Stijl en Gastvrijheid Samenkomen

Lindner Hotel Antwerp | JDV by Hyatt bevindt zich in het hart van de wereldberoemde diamantwijk, op steenworp afstand van een van ’s werelds meest indrukwekkende stations, het monumentale Centraal Station. Dit elegante viersterrenhotel biedt een aangename plek om te verblijven, een veelzijdige congreslocatie en een stijlvolle city lounge, allemaal met een ongedwongen sfeer. Op loopafstand bevindt zich het bruisende stadscentrum van Antwerpen, met kleurrijke winkelstraten zoals de Meir en een schat aan kunst en cultuur. De stad heeft veel te bieden, waardoor elk verblijf een unieke ervaring wordt.

Lindner Hotel Antwerp | JDV by Hyatt heeft in mei 2009 de eer gehad als het eerste Belgische hotel de “5 Hamer” onderscheiding te ontvangen (op een schaal van 1 tot 5). Hiermee behoort het tot de top zakelijke bestemmingen van België. Deze classificering, die geldig is voor Nederland en België, werd geïntroduceerd door www.vergaderhamer.be.

Met dertien multifunctionele vergaderruimten met oppervlaktes tot 266m², deels combineerbaar, biedt het hotel een prettige vergader- en werkomgeving. Alle vergaderruimten zijn voorzien van daglicht en bevinden zich op de 2de, 3de of 12de verdieping. Ze beschikken over moderne meubilering, geavanceerde audiovisuele apparatuur, W-LAN en airconditioning.

In 2019 heeft ons hotel een complete transformatie ondergaan. De 12e verdieping is nu de WTC Antwerp Sky Lounge en herbergt 3 multifunctionele vergaderruimten met een adembenemend uitzicht op de stad Antwerpen. Na de integratie met het World Trade Center onderscheidt ons hotel zich met zijn urban chique interieur, modern meubilair en een uitzonderlijk aangename omgeving. Als je op zoek bent naar een unieke setting voor je bedrijf, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze offertes worden altijd op maat gemaakt om aan jouw wensen en budget te voldoen.

Als je met de auto naar de stad komt, biedt de grote ondergrondse parkeergarage een stressvrije aankomst en vertrek. Reserveer je parkeerplaats vooraf tegen een gereduceerd tarief! Bezoek www.interparking.com / Parking Centraal (Antwerpen). Bovendien zijn bus-, tram- en treinverbindingen op loopafstand of in de directe omgeving.

Onze gerenoveerde lobby heeft een luxueuze 360° bar in een warme ambiance en lounge-achtergrondmuziek. Voor een zakelijke after-work borrel in een unieke omgeving ben je hier ook aan het juiste adres. Als je graag op locatie werkt met standaardfaciliteiten en een exclusieve sfeer, biedt de WTC Antwerp Business Lounge een co-workingruimte met vele voordelen. En als je nog geen WTC Member bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!