Ice Mountain Adventure Park
Ice Mountain Adventure Park is meer dan alleen een indoor skipiste. Naast skiën en snowboarden, kan je er ook paintballen, skydiven, lasergamen of acrobatentoeren uithalen. Kortom, uitermate geschikt voor incentives of teambuilding activiteiten. Een overzicht.

Skiën & Snowboarden
Uiteraard is Ice Mountain de ideale locatie om te leren skiën of snowboarden. Dat kan op de beginnerspiste die 85m lang is en onder het waakzame oog van ervaren monitoren. Ervaren sneeuwsporters kunnen meteen de grote piste afzoeven want met twee sleepliften staat u nooit lang in de rij. Doorwinterde snowboarders kunnen hun hartje ophalen in het funpark met rails en jumps.

Paintball
Ice Mountain Adventure Park beschikt tevens over vier paintball terreinen waarvan twee overdekt. ‘s Avonds worden de terreinen verlicht waardoor ze het hele jaar bruikbaar zijn. Ook grote groepen tot 90 personen kunnen hier terecht. De minimale leeftijd bedraagt 14 jaar en er zijn minimaal acht spelers nodig. Ice Mountain Adventure Park voorziet in een camouflagepak, een masker, het paintballwapen en 100 paintballkogels per persoon. Paintball is een milieuvriendelijke sport, de verf is uitwasbaar en 100% biologisch afbreekbaar.

Outdoor Lasergame
Lasergame is een spannend hi-tech spel voor iedereen die houdt van sensatie en plezier! Attribuut is een aangepast paintball geweer, zonder verfballetjes. Dus geen verfspatten, geen masker… enkel pure fun. Ice Mountain Adventure Park beschikt over vier terreinen, volledig verlicht. Zowel outdoor als indoor. Groepen tot 40 personen zijn mogelijk.

Accro-Adventure
Accro-Adventure is een veilig avontuur voor het hele gezin. Voor elk wat wils met verschillende niveaus op 3m, 6m, 9m en een zipline-parcours op 12m voor de durvers!
Daarnaast kan iedereen genieten van het zonneterras ‘Au chalet’ met vrije toegang.
Minimumlengte is evenwel 130 cm, minimumgewicht 25kg, maximumgewicht 120kg. Een goede fysieke conditie is vereist, alsook aangepaste schoenen en sportieve kledij.

Indoor Skydiving
Ooit al eens willen vliegen als een vogel? Of een vrijeval ervaren zonder daarvoor uit een vliegtuig te moeten springen? Met de nieuwste attractie van Ice Mountain Adventure Park –  Indoor Skydiving – is dat nu mogelijk. Deelnemers worden toegelaten vanaf vier jaar. Vliegoverall, helm en veiligheidsbril worden voorzien. U moet zich één uur voor uw vlucht bij de receptie aanmelden.

Vergaderen
Vergaderen kan ook in Ice Mountain Adventure Park. De venue telt twee vergaderzalen, m.n. ‘Mont Blanc’ en ‘Mont Everest’, die moduleerbaar zijn tot één grote zaal. Ze hebben elk een capaciteit van 100 personen. De vergaderzalen van Ice Mountain Adventure Park hebben allebei zicht op de kleine skipiste en kunnen voor een halve of hele dag worden afgehuurd.

Standaarduitrusting van elke zaal:

  • Flipchart met viltstiften;
  • Spreekgestoelte met micro;
  • Projectiescherm;
  • Beamer (Hdmi aansluiting);
  • Balpen en blocnote;
  • Wifi.

Catering
Ice Mountain Adventure Park beschikt tevens over twee restaurants: Restaurant ‘Le Montagnard’ en Restaurant ‘Ice Mountain’. Verder is er nog de ‘Lounge Bar’ en buitenbar ‘Au Chalet’.