Pullman Brussels Centre Midi: een gloednieuw upscale 4-sterrenhotel met 1000 m² meeting capaciteit

Pullman Brussels Centre Midi is een stijlvol, kosmopolitisch hotel met schitterende ligging in het hart van het station van Brussel-Zuid. Het hotel is nieuw gebouwd en ontworpen door de gerenommeerde designer Jean-Philippe Nuel. Er zijn 237 kamers, met 4 kamertypes waarvan 2 Deluxe Suites. In de design kamers vind je het comfortabele Pullman bed, een revitaliserende regendouche en Bose docking station. De kamers zijn uitgerust met de allerlaatste technologische snufjes, zoals een multimedia systeem waar je gratis de nieuwste films op kan vinden.

Meeting & events
Dit is de ontmoetingsplaats voor internationale meetings door de rechtstreekse toegang tot hogesnelheidstreinen zoals Thalys, Eurostar, TGV en ICE. De 1000 m² vergaderruimte, gratis WiFi en capaciteit voor 360 personen maken van dit hotel een belangrijke speler op de MICE markt in Brussel.
Voor een exclusieve meeting is er de vergaderzaal met spectaculair zicht op de Eurostar arrival.

Victor Bar & Restaurant-The Lounge
Overdag kunnen gasten in The Lounge genieten van een wafel met een exclusieve koffie uit de Nespresso Grand Cru selectie. Een hapje of uitgebreid diner kan bij Victor bar & restaurant waar je de laatste trends op vlak van italo-franco keuken kan beleven. 12 Verschillende wijnen zijn per glas te ontdekken in de Vinoteca by Pullman.