Fast Forward Family

Idee Fiks heeft meer dan 20 jaar passie en ervaring met merkactiveringen en evenementen voor de leukste doelgroep ter wereld: families. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Idee Fiks de gespecialiseerde familiecel binnen de Fast Forward Family vormt. Quality time voor kinderen, maar ook mét kinderen. Want wat is er leuker dan samen dingen beleven?

De magie van familiedagen

De torenhoge inzet van je medewerkers, de excellente service van je leveranciers of de loyaliteit van je klanten: ze zijn van groot belang voor jouw bedrijf. Ongetwijfeld zet je je relaties dan ook graag eens in de bloemetjes. En waarom niet met een bedrijfsfeest voor het héle gezin?

Bij Idee Fiks kan je terecht voor de totaalorganisatie van je familiedag. Ze kennen het belang van groepsdynamiek en hoe ze die tot leven kunnen brengen. Daarnaast nemen ze je ideeën en corporate identity mee in de uitwerking van je familiedag.

Zo creëren ze entertainment op maat van je bedrijf en àlle genodigden, groot én klein. Single of getrouwd, mét kinderen of zonder kinderen. Dit doen ze met een pak enthousiasme en oog voor detail, zowel in de conceptuele, de organisatorische als in de uitvoerende fase van je familiedag. Zo kan jij zorgeloos genieten van een ontspannende dag met je collega’s.

Merkactiveringen voor het gezin

Bij Idee Fiks kennen ze de leefwereld van families en kinderen: ze weten als geen ander wat hen boeit. Met plezier vertalen ze hun wensen naar tastbare ideeën en originele concepten die jouw merk, product of dienst met hen verbindt. En dit op een duurzame wijze, met een hoog storytelling-gehalte.

Idee Fiks lanceert projecten die pedagogisch onderbouwd én onweerstaanbaar leuk zijn: elk sterk merk verdient een doelgerichte activering!

Referenties

Besix, C&A Belgium, Eneco, Ferrero, Het Belang van Limburg, Roularta Media Group, Sonepar, Stad Gent, The Walt Disney Company,…