STOKERS – van historische stookplaats tot prachtig gerenoveerde venue (‘t Groen Kwartier, Antwerpen)

In september 2018 opende voormalige topreclameman André Duval in het unieke Antwerpse ‘Groen Kwartier’ een nieuwe, inspirerende plek voor wie evenementen en meetings wil organiseren, een hapje wil eten of gewoonweg wil werken. Het project kreeg de naam STOKERS, een knipoog naar de historische invulling van de locatie als stookplaats van het voormalige Militair Hospitaal.

A SPACE TO CONNECT – events & expo’s

Waar stoomketels vroeger energie en warmte produceerden, woedt nu het aanstekelijke vuur van nieuwe ideeën, belevingen en samenwerkingen. Waar vroeger noeste arbeid geleverd werd, hoort men nu het gezellige geklingel van glazen tijdens de uiteenlopende events (tot 120 pers.) die in deze hybride ruimte georganiseerd worden.

Van catwalks tot TED-talks: bij STOKERS geniet u voor elk type bijeenkomst van een unieke omkadering en catering. Ontvang uw relaties voor een glas en tapas, presenteer uw product aan de pers of nodig sectorgenoten uit op een tweedaags congres. Team STOKERS deelt bovendien graag zijn aanstekelijke enthousiasme en werkt met plezier een op maat gemaakt voorstel voor u uit.

A SPACE TO MEET – 4 tot 40 personen

Bij STOKERS begeleidt men als geen ander elk type vergadering. U krijgt de keuze uit 7 zalen om groepen tot 40 personen te ontvangen en daarbij kunt u telkens vertrouwen op connectiviteit en catering van uitzonderlijke kwaliteit. Elke ruimte werd uitgerust met een tv-scherm, Barco ClickShare en aansluitingen voor UTP en HDMI. Een op en top professionele omgeving waar denkers en doeners de focus vinden om in alle rust te vergaderen en hun projecten maximaal te ontwikkelen.

A SPACE TO EAT – ontbijt & lunch

STOKERS is een professionele werk-, ontmoetings- en belevenisplek zonder pingpongpaletjes, maar voor uw smaakpalet heeft men wél een tafel. Elke ochtend en middag liggen er vitaliserende gerechten met verse, lokale ingrediënten voor u klaar. Een kaart die klein is, maar rijk aan variatie. Kom binnen, zet u en tast toe!

A SPACE TO WORK – flexibel of vast

STOKERS is optimaal uitgerust om u als professional te ondersteunen en te inspireren. Uw eigen bureau of kantoor, een tijdelijke of vaste werkplek? Hier biedt men het allemaal. Ongeacht de formule die u kiest, kunt u rekenen op een genereuze service en uitstekende voorzieningen, waaronder een snelle, betrouwbare wifi-verbinding en administratieve ondersteuning.