The Classic Domain, Le Palais de Plume et Le GrandSalon: deze drie unieke locaties zijn met hun prachtige decors uitermate geschikt voor de organisatie van professionele of privé-evenementen. Françoise en Baudouin Roemaet investeren hun passie en ervaring in hun feestzalen om er prachtige, uitzonderlijke locaties van te maken. Ze bezitten het talent om magische locaties te ontdekken en nieuw leven in te blazen zonder hun eigenheid weg te nemen.
 

Het avontuur begon met ‘The Classic Domain’ , een privé domein in een prachtige groene omgeving van 9 ha op slechts 8 km van Brussel centrum. The Classic Domain biedt u verschillende ruimtes (in totaal 10 zalen) voor uw seminaries, workshops, zakendiners of personeelsfeesten, recepties, cocktailparty’s, … Dit domein beschikt ook over een ruime privéparking.


Het ‘Gardens of Aromates’ team heeft voor u verscheidene formules voor uw seminaries of evenementen uitgewerkt, inclusief lunches, diners, walking dinners en life cookings. Alles wordt met verse seizoensproducten bereid, afgestemd op de wensen en dromen van iedereen.
 

Of u nu kiest voor The Classic Domain, Le Grand Salon of Le Palais de Plume, alle vergaderzalen zijn uitgerust in functie van uw behoeften. Bovendien beschikt elke locatie over exclusieve ruimtes voor uw recepties en diners.

The Classic Domain 3D