Was die vorige teambuilding op het werk, ook zo saai? Pak het anders aan! Zorg voor een avontuur dat jij en je collega’s nooit meer zullen vergeten! Ga voor Knokke Boat en kies het ruime sop! Ooit al eens gehoord van Wavekarting, powerboating of een pokerrun? Knokke Boat laat een nieuwe wereld voor je opengaan. En afsluiten kan bijvoorbeeld, met een barbecue op het strand Jouw adrenalinekicks op het water met Knokke Boat, je zal er nog jaren over spreken! Ontdek alles wat we doen op www.knokkeboat.be.

Knokke Boat is de referentie aan de Belgisch-Nederlandse noordzeekust voor alles wat met gemotoriseerde watersport te maken heeft. Een ruime keuze in activiteiten en boten, vanuit Cadzand, Zeebrugge en op vraag andere havens voor zowel vrienden en familie als voor bedrijven.
Huur een boot met of zonder schipper, kom een vaaropleiding genieten of vaar met vrienden of collega’s met onze Wavekarts. Of ga je liever zeehonden en dolfijnen spotten op de Noordzee?

Voor wie?

Onze klanten zijn heel verschillend: het zijn mensen die alles willen weten over motorboten, die houden van de natuur, kicken op snelheid, watersportliefhebbers, vrienden of families die een uitstap plannen … Voorts zijn er mensen die een vaarbewijs hebben, hun boot in het buitenland hebben liggen maar toch een dagje willen uitvaren en een fijne tijd met vrienden of familie doorbrengen.

En dan zijn er nog bedrijven die hun werknemers graag iets speciaal willen aanbieden: een avontuurlijke teambuilding. Je laat meteen al je zorgen achter als je met zo’n boot de golven doorklieft.

Wat valt er te beleven? Wat in de smaak valt bij onze klanten is:

  • Een bezoek aan de zeehondjes op de Belgisch/Nederlandse grens,
  • Een tocht op zee naar het Thornton windmolenpark,
  • Een stop bij de Oesterput te Blankenberge,
  • Een stop bij Njord in Zeebrugge,
  • Een stop bij Air Republic in Cadzand.
  • Wat dacht je van naar Vlissingen, Terneuzen en zelfs Antwerpen te varen?
  • En niet te vergeten: naar het vuurwerk op zee kijken eind augustus in Knokke-Heist, met een glaasje champagne en enkele tapas.