The Outsider Vlaamse Ardennen Evenementenbureau

Op zoek naar een originele teambuilding in het hartje van de Vlaamse Ardennen?
The Outsider biedt u de gepaste oplossing.

Events in het groen

Het domein van de Donkvijver in Oudenaarde is het speelveld van The Outsider Vlaamse Ardennen. Middenin de natuur zitten heel wat avonturen verscholen: Klimtorens, een waterskikabelbaan, een laserbattlebos, een moerasparcours, … Niemand hoeft zich hier een minuut te vervelen. Uw team wordt uitgedaagd om grenzen te verleggen en ze krijgen tegelijk de kans om te genieten van de kalmte die de locatie met zich meebrengt.

Totaalconcepten voor kleine en grote groepen

Met de taverne, twee polyvalente eventzalen en de slaapaccommodatie op het domein, heeft The Outsider een totaalconcept beet dat invulling kan geven aan elk evenement. In feestzaal Dronk kunnen er tot 90 personen plaatsnemen, bij feestzaal Lakehouse is er capaciteit voor groepen tot 250 personen. Dankzij de grote oppervlakte van het domein en de mogelijkheid om de locaties te combineren, zijn ook grotere groepen mogelijk. Er is een uitgestrekte eventweide waar makkelijk honderden bezoekers terecht kunnen, afhankelijk van het concept en de uitwerking.

Jarenlange expertise

Kiest u voor The Outsider, dan berust uw event op meer dan 35 jaar ervaring in de eventsector. Elk evenement wordt op maat van de klant uitgewerkt. Duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en respect voor milieu staan centraal bij elke activiteit, groot of klein. Samen met een enthousiaste team van organisatoren en monitoren beleeft u sowieso een onvergetelijke dag.

Klaar om uw team nóg dichter bij elkaar te brengen? Vraag dan alvast vrijblijvend een offerte aan.