Ductape is met 10 jaar ervaring de perfecte partner voor het volledig uitwerken van uw corporate event, personeelsfeest, klantenfeest, incentive, teambuilding, etc. van A tot Z, zowel in binnen- als buitenland.

Ductape is een full-service evenementenbureau. Dat wil zeggen dat wij het volledige event van A tot Z voor u opvolgen. Ook wanneer u bepaalde onderdelen zelf wenst op te volgen (locatie, catering, …) nemen wij al het overige voor onze rekening.

Je kan bij ons evengoed terecht voor event consulting of event management op freelance basis.

Waarom uw event uitbesteden/outsourcen?

  • Als evenementenbureau hebben wij de juiste contacten en kunnen we zo onmiddellijk de juiste leveranciers selecteren voor uw evenement.
  • U hebt slechts één contactpersoon voor uw event tijdens het hele proces en krijgt één gedetailleerde offerte i.p.v. verschillende contactpersonen en offertes waardoor u meer tijd overhoudt voor al uw andere taken.
  • Het uitbesteden van een evenement is niet duurder dan wanneer u het zelf organiseert. Wij krijgen bij onze leveranciers de scherpste prijzen omdat wij vaak met hen samenwerken. Hierdoor kunnen wij u de beste prijzen aanbieden waardoor we dan ook steeds binnen uw vooropgestelde budget blijven.

Het team van Ductape wordt geleid door twee zaakvoerders, Kevin De Ridder en Lars Helsen. Zij worden bijgestaan door een ervaren en professioneel team dat over de juiste kwalificaties beschikt en telkens op maat van uw evenement.

Werkwijze

Alles begint bij een gesprek over het soort evenement, wat uw wensen zijn en het budget dat u vooropstelt. We luisteren zorgvuldig naar u en streven ernaar om in functie van uw budget de beste oplossingen aan te reiken om er telkens weer een geslaagd event van te maken. Samen met u zetten we de puntjes op de i.

Op de dag van uw evenement coördineren wij alles van opbouw t/m afbouw. We verzorgen uw evenement tot in de puntjes en bieden een feilloze, kwalitatieve en flexibele organisatie. U hoeft zich geen zorgen te maken, u hebt meer tijd over voor uw gasten en kunt zelf ook echt genieten van het event. Het uitbesteden van een evenement is niet duurder dan wanneer u het zelf organiseert. Bovendien geniet u van onze event coördinatie.

Een hands-on-mentaliteit, een proactieve, dynamische houding, oplossingsgericht denken en een persoonlijke aanpak maken van Ductape de perfecte vaste, betrouwbare partner voor uw event.

Een event gepland? Contacteer ons zodat we je ons portfolio kunnen voorstellen of voor een vrijblijvende offerte.