Ideaal gelegen langs bioscoop “Pathé” en het shopping center “Crescend’eau” , van de uitrit 7 van autosnelweg E42 en op loopafstand van het centrum .

Het Van der Vlak hotel Verviers beschikt  over 9 zalen met  een capaciteit van 10 tot 400 personen.deze zijn volledig moduleerbaar met de nodige infrastructuur (airco,beamer,projectiescherm,draadloze microfoon,zelfstandig audio systeem,gratis wifi …..) aanpasbaar aan al uw noden om uw meeting,bedrijfsfeest ed te organiseren.

Vanaf 15 personen , kunt u genieten van onze voordelige meeting arrangementen !.
€ 20 pp all-in voor een ½ dag , inbegrepen ; zaal,audio visueel materiaal,ontvangst en koffie.
Het hotel beschikt eveneens over een bar – lounge,brasserie en een restaurant met internationale menukaart,open 7/7 van 06h00 tot 24h00 uur .
Op elk verdiep is er bij de vergaderzaal een aparte bar beschikbaar.
Hotel Verviers staat bekend voor zijn uitstekende reputatie dankzij zijn kwalitatieve infrastructuur en zijn professioneel personeel.

Grote privé parking en wifi ,beiden gratis !

Promo
Wij offreren gratis de zaal met zijn configuratie voor uw organisatie van uw eindejaarsfeest , dit voor en na het diner  (min 25 pers). Reservering via code “ personeelsfeest”.
Wij laten gratis de Sint komen voor de families van uw personeel en dit tijdens het diner tussen 01 en 20/12/2017. Reservering via code “ bedrijf Sinterklaas”