In een prachtig kasteeldomein in het hart van de Kempen ligt het oude Koetshuis Le Paige. Eind 19de eeuw deed het dienst als koetshuis en tuinierswoning van het kasteel, later werd het bewoond door het echtpaar Claes-Cloots. In 2010 kreeg Le Paige een opknapbeurt en een nieuwe bestemming als horeca en event-locatie.

We verhuren 2 ruimtes met een capaciteit tot 50 en tot 150 personen. Dat maakt van Le Paige een multifunctionele eventlocatie voor uw event in Herentals. Wij zorgen voor een culinaire totaalbeleving met een persoonlijke invulling.

Onze infrastructuur voldoet voor elk event aan de allerhoogste eisen. Het stijlvolle kader en op maat uitgewerkte interieur van onze beide eventruimtes passen perfect bij het authentieke karakter van het prachtige koetshuis.

We bieden u een full service die garant staat voor een professionele en originele aanpak! Onze uitdaging ligt met name in het bedenken en uitvoeren van spraakmakende totaalconcepten voor al uw meetings, product-presentaties, recepties, walking diners, gala-avonden, seminaries, persvoorstellingen en private evenementen.