Wima Bowling Schelle: indoor teambuildingactiviteiten op de A12 Brussel – Antwerpen

Een combinatie van heerlijk tafelen en sportief bezig zijn. De ideale combinatie voor een toffe teambuilding en passend voor elk bedrijf, door de verschillende arrangementen die worden aangeboden.

De Bowl Full Experience is een à volonté eetbelevenis zonder grenzen. De heerlijke bereidingen van pure gerechten zijn à volonté bij te halen aan de kookeilanden, alsook de dranken. U vindt op de uitgebreide buffetten onder meer à la minute bereide salades, een grote keuze voorgerechten, een houtskooloven waar een heerlijk stuk rundvlees, lamsvlees, kip of zelfs bijgerechten in worden klaargemaakt. Een authentieke pizza-oven, de teppanyaki met vis,… U wordt ontvangen in een gloednieuw interieur van Lane 12 voor een unieke beleving.

De tweede formule die wordt aangeboden in Wima Schelle ‘Flavours’, is een smaakvol menu aan een vaste prijs. Dit arrangement vormt een echt feest voor de ware foodies onder ons. De chef trekt hierbij alle registers open en laat u genieten van zijn heerlijkste gerechten, bereid in de open keuken van Lane 12. Een stuk rundvlees uit de houtskooloven, zalm kort gebakken op de teppanyakiplaat, of een kip van het spit … de nieuwste keukentechnieken worden gebruikt om een puur en smaakvol gerecht op tafel te serveren. Daarnaast brengen we aan tafel een selectie sidedishes : een verrassende versie van patatas bravas, aubergines met feta, salades, eigen gepekelde groentjes, ..

Bowl Streetfood is een formule waar de nadruk wordt gelegd op het plezier op de bowlingbanen, waarbij u tegelijkertijd uw hongertje kan stillen in de bowlingruimte. U kan kiezen uit een hamburgerbuffet waarbij je zelf een heerlijke Texas-burger kan samenstellen en aanvullen met enkele garnituren en sauzen, een Pulled Pork Burger met verschillende slaatjes of een grote pan waarbij de chef een gerecht naar uw keuze komt bereiden.

Lane 12 is een nieuw restaurant waar je kan genieten van pure gerechten bereid volgens de allernieuwste keukentechnieken in een warm industrieel kader. In Lane 12 kies je zelf een gerechtje of stel je een menu samen. Gerijpt rundsvlees, een salade of een heerlijke pastabereiding, de keuze is naar ieders smaak.

Wima Bowling Schelle is gelegen op de A12 Brussel – Antwerpen en daardoor makkelijk bereikbaar. Voor de deur is er ruim voldoende parking ter beschikking.