Ontdek ‘Area 53’, dé ideale locatie voor teambuildingactiviteiten tijdens jouw bedrijfsevenement!

In de woestijn ten noorden van Las Vegas ligt het mythische ‘Area 53’. Iedereen kent het als de mysterieuze militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht, waar volgens de overlevering de overblijfselen van een neergestorte UFO worden bewaard. Toegang tot het streng beveiligde gebied van Area 51 is voor niemand toegestaan. Maar gelukkig is er ‘Area 53’, gelegen aan de rand van Antwerpen, waar iedereen welkom is. Dit moderne Indoor Activity Center bevindt zich op een uitstekende locatie tegenover Fort 4 in Mortsel.

Uitdagende teambuildingactiviteiten

Area 53 biedt een breed scala aan authentieke en unieke indooractiviteiten, perfect voor bedrijfsevenementen, personeelsfeesten of teambuilding. Van e-karten, Simrace en wavesurfen tot bowlen, arcades en interactieve games, er is voor elk wat wils. De nieuwste technologieën garanderen een onvergetelijke ervaring.

Raak enthousiast!

– e-kart: Race als Mario op het meer dan 500 meter lange circuit van Area 53 met geavanceerde elektrische karts.

– Simrace: Ontdek wereldberoemde Formule 1-circuits zoals Spa en Francorchamps met onze state-of-the-art racesimulatoren.

Wavesurf: Geniet van het surfen op de wavesurf van Area 53, een unieke indoor surfervaring in België.

Bowlen: Ontdek een unieke bowlingervaring met de SPARK bowling van Area 53. Kies uit 15 thema’s en projecteer zelfs bedrijfsfoto’s op de baan tijdens het spel.

Arcades & Interactieve Games: Zoek je nog extra vermaak? Waag je dan aan onze arcades en interactieve games.

Bij Area 53 ben je verzekerd van een geweldige teambuildingervaring met collega’s of een personeelsfeest. Succes is gegarandeerd, ongeacht het weer! Teambuildingevenementen kunnen zelfs buiten de reguliere openingstijden plaatsvinden.

Catering

Geniet van eigentijdse streetfoodgerechten en traditionele Vlaamse keuken in het restaurant ‘The Pitlane’, gelegen in het hart van de activiteiten. Met verschillende heerlijke cateringopties zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bereikbaarheid

Area 53 is gemakkelijk bereikbaar via de autosnelweg of het openbaar vervoer. Met de fiets, bus of trein, je bent er zo!