Technopolis: dé specialist in teambuildings

Mag het eens wat anders zijn? Vergeet bowlen, kajakken of boottochtje langs de Dijle. Jouw team verdient dit jaar een originele teambuilding in Technopolis. Binnen budget, afgewerkt tot in de puntjes én mét een vleugje wetenschap.

Hoe competitief is jouw team? Er is geen betere plek om dat uit te testen dan in de expo’s van Technopolis. Tijdens een spannende e-rally tegen de tijd komt al gauw aan het licht welke collega’s een neus voor wetenschap hebben.

Snelheid komt dubbel van pas tijdens ‘Fun with Drones’, al is dat niet voldoende om je collega’s af te troeven in ons hindernissenparcours. Een drone leren besturen is één ding, er trucjes mee uithalen is nog een heel ander paar mouwen!

Ook onze escape game The Lock (i.s.m. Ontpop Mechelen) is één grote race tegen de tijd. Gelukkig hoeft je team zich tijdens deze teambuilding enkel mentaal in alle bochten te wringen. Zestig minuten vol breinbrekers en augmented reality dwingen je collega’s om samen te werken alsof hun leven ervan afhangt.

Over de bereikbaarheid moet je al helemaal niet inzitten. Technopolis ligt vlakbij de E19 en heeft een ruime parking die bovendien volledig gratis is. Gelegen op een 2-tal kilometer van het station van Mechelen, is Technopolis ook perfect bereikbaar met de trein en de bus. Het doe-centrum is open op weekdagen, tijdens de weekends en ook op feestdagen.