Ballroom Locations & Events

De laatste maanden zaten we niet stil bij Ballroom. ‘Ballroom – Have a Ball’ maakte plaats voor ‘Ballroom – Locations & Events’. Hiermee verduidelijken we onze dagdagelijkse activiteit, namelijk het verhuren van eventlocaties en het organiseren van events.

Naast de eventlocaties in het Regenboogstadion kan u nu ook terecht bij ons voor de exclusieve eventzalen op de Hippodroom in Waregem. Ontdek het allemaal op onze nieuwe website: www.ballroom.be!

Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een zakelijk event of particulier feest? Wij helpen u graag verder. Lees verder en ontdek alles wat Ballroom te bieden heeft.

Groetjes
Sarah & Joke

Ballroom zorgt voor de overwinning bij Essevee
Op 27 april presenteerde Ballroom de nieuwe huisstijl aan de fans en business partners van Essevee. Als Game Day Partner pakten we uit met een flyer- en foto-actie. Een gelukkige supporter kreeg een gratis zaal voor zijn of haar evenement in het Regenboogstadion of op de Hippodroom van Waregem. Check snel de aftermovie!

Het werd een topavond met een klinkende 6-2 overwinning voor Essevee. Graag gedaan! ��

Geniet nog eens na met enkele foto’s!

Locations, Events én Topcatering in the mix
Samen met onze partner Gourmet Invent lieten we klanten en prospects op een geanimeerde en culinaire tour de eventlocaties in het Regenboogstadion en op de Hippodroom van Waregem ontdekken.

Presentatie door Justine De Jonckheere en animator Stephan Martens werd afgewisseld door verschillende talkmomenten. Zanger Chris Corn zorgde voor een muzikale noot. Broodkast zorgde voor een sfeerimpressie… met trouwbeelden!

Tijdens de belevingstour doorheen de Zuidercorner van het Regenboogstadion gaven onze partners het beste van zichzelf. Dank aan The Outsider, Youreka, Bistro Berto, Hype-O-Dream en Squadt. Geniet na met deze fotogalerij!

Kom jij binnenkort het Regenboogstadion of de Hippodroom van Waregem ontdekken? Contacteer ons!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Eventlocatie Waregem – Ballroom