Het laatste nieuws

Vinoscoop is een unieke kruising tussen een gerenommeerde wijnhandel en een nieuwe eventlocatie. De wijnhandel, die zich specialiseert in de import van Nieuwe Wereldwijnen (Chili, Argentinië, Zuid-Afrika, Californië, …) bestaat in april 20 jaar.

Dit jubileum wordt uitgebreid gevierd op zaterdag 27 en zondag 28 april met een kanjer van een lentedegustatie, inclusief een grootse Winemakers’ diner op zaterdagavond.

Feestelijke lentedegustatie op zaterdag 27/4 & zondag 28/4: alle wijnen aan 20% korting!

Voor deze speciale gelegenheid voorziet men een selectie van de meest exquise wijnen, gepresenteerd door de 14 aanwezige wijnproducenten uit de hele wereld. Een unieke degustatie-ervaring die de rijkdom en diversiteit van de wijnwereld viert.  Ondertussen geniet je van een heerlijke fingerfood ervaring via huisbereide hapjes en gerechtjes van de chef.

Praktisch:

  • Vinoscoop: Industrieweg 202, 9030 Mariakerke
  • Zaterdag 27/04 van 11u00 tot 19u00
  • Zondag 28/4 van 14u00 tot 19u00
  • Toegang: gratis

Winemakers’ diner: 20-gangen menu ter ere van 20 jaar jubileum!

Op zaterdagavond 27/4 is er een winemakers’ diner waarbij het koksteam maar liefst een 20-gangen menu (!) voorziet met uiteenlopende gerechten voor een avond vol gastronomisch genot. Ook de wijnmakers worden op de korrel genomen, want zij stellen bij elk van de gerechtjes een passende wijn voor. Laat je dus verwennen tijdens deze unieke avond en schrijf je in voor deze jubileumversie van de Winemakers’ Diner op zaterdagavond 27 april.

Praktisch:

  • Vinoscoop: Industrieweg 202, 9030 Mariakerke
  • Zaterdag 27/04 om 20 uur
  • All-in prijs pp. 120 euro BTW incl.
  • reserveer hierjouw tafel

Vinoscoop : kruising van events, vergaderruimtes & wijnhandel

Sinds 2019 is de wijnhandel verhuist naar een nagelnieuw pand in de Industrieweg te Mariakerke, vlakbij de R4. Gezien de optimale locatie van het pand heeft men hierbij een polyvalente eventlocatie aangekoppeld met meerdere vergaderruimtes. Zo kan men perfect inspelen op de vraag van bedrijven die nog op zoek zijn naar een locatie voor hun bedrijfsevenementen en toch ook vlot bereikbaar is in Gent.

De namen van de vergaderzalen, de inrichting en decoratie weerspiegelen allemaal hun passie voor wijn en zuiderse wijnregio’s. Tijdens events laten ze de bezoekers dan graag ook meegenieten van de beste selectie van wijnen uit het assortiment.

Voor verdere info betreffend het huren van de locatie, vergaderruimte of voor andere vragen kan je terecht op de website van Vinoscoop events.

Eventlocatie in Gent – Vinoscoop