Vinoscoop is een unieke kruising tussen een gerenommeerde wijnhandel en een nieuwe eventlocatie. Dit in een makkelijk bereikbaar, nagelnieuw pand aan de Industrieweg te Gent.

Events

De plenaire zaal kan gebruikt worden voor evenementen tot 200 personen, is moduleerbaar en kan verkleind worden tot een beperktere capaciteit om een meer intiemere sfeer te creëren.
De locatie biedt een prachtige setting aan voor jouw (bedrijfs)feest. De ruimtes zijn stijlvol ingericht en voorzien van de nieuwste technologie om jouw event tot een succes te maken.
Een gezellige borrel met collega’s, een uitgebreid diner of een spetterend feest? Het team van Vinoscoop heeft de expertise en ervaring om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Vergaderruimtes

Vinoscoop beschikt over 5 vergaderzalen van verschillende grootte. Elke ruimte is geklimatiseerd met voldoende lichtinval en de nodige professionele uitrusting (incl. beamer, wifi, flipchart, …). Bij de huur van de ruimte kan er ook gekozen worden uit een brede waaier aan cateringarrangementen.

Veelzijdige catering

Door de in-house catering kan men perfect inspelen op jouw verwachtingen en budget. De catering is van hoge kwaliteit en flexibel, van fingerfood over gastronomische foodcorners tot een uitgebreid diner of een luxe buffet. De bar is volledig uitgerust met een ruim aanbod, zodat de gasten kunnen genieten van hun favoriete drankjes alsook de beste selectie wijnen.

Makkelijk bereikbaar

De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto (op- en afrit R4, vlakbij het knooppunt E17 & E40) en het openbaar vervoer.  Er is een ruime parking aanwezig bij het pand.