Het laatste nieuws

Met volle vaart het zakenseizoen in september starten? Ontdek de exclusieve vergaderfaciliteiten bij Van der Valk Hotel Brussels Airport!

Een locatie die niet alleen ruimte biedt voor je zakelijke event, maar ook een adembenemend uitzicht op Brussels Airport en de stad zelf. Stap binnen in de Diamond zaal op de 7e verdieping waar je een ervaring zult beleven die alles overtreft.

Met een capaciteit voor vrijwel 180 deelnemers, of zelfs meer als je ervoor kiest de hele verdieping te privatiseren, vormt de Diamond zaal de perfecte locatie voor een breed scala aan evenementen. Of je nu een workshop, training, productlancering of conferentie organiseert, de zaal past zich moeiteloos aan aan jouw wensen.

Kies uit verschillende opstellingen: wat de Diamond zaal werkelijk speciaal maakt, is de keuze uit liefst acht opstellingen. Van een theater set-up en interactieve workshops tot dynamische U-vormen en grandioze banketstijlen – deze zaal transformeert zich om aan te sluiten bij de essentie van jouw evenement.

Een nieuw product aan klanten voorstellen? Dat is mogelijk! De wand van de Diamond is flexibel en kan worden verwijderd, waardoor een grote ruimte ontstaat die naadloos aansluit op de Sky Lounge. Hierdoor is er tot wel 300 m² aan expositieruimte beschikbaar om jouw producten aan klanten te presenteren!

Ervaar ook culinaire verfijning die net zo divers is als de zaal zelf – van uitgebreide lunchbuffetten tot smaakvolle galadiners en bruisende cocktailrecepties met heerlijke hapjes.

Al met al is de Diamond zaal veel meer dan een locatie; het is het podium voor je bedrijfsevenement dat gegarandeerd indruk zal maken.

Voor vragen en om jezelf onder te dompelen in de betoverende ambiance bij Van der Valk Brussels Airport, neem contact op via banqueting@brussels.valk.com.

Exclusief seminarie hotel aan de luchthaven in Brussel – Van der Valk Hotel Brussels Airport