Het laatste nieuws

Na de Aprilse grillen zal ook dit jaar weer het zomer terras bij Holiday Inn Brussels Airport zijn deuren openen voor het afhuren van events of publieke avonden voor individuele gasten! Heerlijk om te genieten van de warme en zomerse sferen. Op het zomer terras bij Holiday Inn weten ze als geen ander hoe ze een unieke en duurzame ervaring kunnen creëren.

We spreken met Thomas Dupont en Isabelle De Jonghe over wat deze plek zo gegeerd en speciaal maakt “Elk jaar gaan we met ons team weer aan de slag om een uniek concept te bedenken dat voldoet aan de noden van meeting organisers en andere gasten” vertelt Thomas enthousiast. “Dit jaar gaan we verder op het elan van vorig jaar. Je zal kunnen genieten van zomerse dranken en gerechten gemaakt met lokale producten. Onze partners en leveranciers zijn geselecteerd met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en inclusie. Hierdoor is het zomer terras niet zomaar één van de vele event locaties in België, maar een duurzame plek met een inspirerend verhaal.”

Één van de partners is Les Potagers de Thomas, een bedrijf opgestart rond een jongen met een mentale beperking. Hij kan met zijn talenten, het maken van bloembakken op maat en het onderhouden van kruiden, bij Holiday Inn Brussels Airport terecht. “We willen bijdragen aan een betere toekomst voor Thomas en zijn project steunen” aldus Isabelle. Daarnaast werken we samen met Sundo, een verdeler van automatische zonnebrandcrème dispensers. “We bieden gratis zonnebrandcrème aan en sponsoren zo bij elk pompje Kom op tegen Kanker”

Een typische avond tijdens een georganiseerd event in groep op ons zomer terras begint bijna altijd met een aperitief in de avondzon. Event organisers kunnen kiezen om de mocktails van The Mocktail Club te serveren of één van de andere zomerse opties. De hele avond zal verzorgd worden door de vaste teamleden binnen ons Food & Beverage team zoals Mehdi,Paolo of Omar. “Altijd fijn als gasten specifiek één van onze medewerkers vragen om aanwezig te zijn tijdens hun event. Een échte erkenning van vertrouwen voor hun goede service” Na het aperitief kunnen gasten genieten van live cooking op onze OFYR BBQ en ontspannen bij één van de verschillende activiteiten zoals ping pong of petanque. Het hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld wanneer de muziek wat luider gaat en de gasten uitgenodigd worden om tot in de vroege uurtjes te dansen. Doordat het event terras weg van de kamers ligt staat er bij ons geen beperking op het einduur, niets zo jammer als een beperking op de feestvreugde.

“Het is voor ons belangrijk dat gasten bij ons een leuke avond kunnen beleven” aldus Thomas. “Daarom organiseren we regelmatig BBQ avonden waar iedereen zich voor kan inschrijven. Samen met je collega’s na het werk of met vrienden. Perfect voor dat gezellig avondje uit !” Deze publieke avonden worden tijdig aangekondigd op de kalender van onze website.

Het zomer terras bij Holiday Inn Brussels Airport is dan ook dé plek om deze zomer te genieten van heerlijk eten, verfrissende drankjes en fijne momenten met collega’s of vrienden. Een unieke en inspirerende locatie waar duurzaamheid centraal staat. Een ervaring die je niet mag missen!

Over Holiday Inn Brussels Airport – Events Centre

Het hotel is centraal gelegen in België, kortbij op -en afritten, op wandelafstand van openbaar vervoer (bus, tram en trein) en op een boogscheut van de luchthaven. Een airport en company shuttle service is ’s ochtends en ’s avonds ter beschikking. De parking met 400 plekken is dan weer ter beschikking voor wie met de wagen komt. Bestuurders kunnen ook hier traag en binnenkort ook snelladen aan één van de16 Tesla Superchargers.
De 310 kamers en 18 event-zalen voor 2 tot 500 personen maken Holiday Inn Brussels Airport geschikt voor het verwelkomen van grotere groepen. Vraag vandaag nog meer informatie bij één van onze conference collegas.

Meer informatie: https://bit.ly/3QeIKH8
Brochure: https://bit.ly/3UqImId
Conference team: conference@hibrusselsairport.com
Thomas Dupont, Director of Sales: Thomas.dupont@hibrusselsairport.com
Isabelle De Jonghe, Senior Sales Manager: Isabelle.dejonghe@hibrusselsairport.com

Moderne vergaderruimte Brussel – Holiday Inn Brussels Airport