Holiday Inn Brussels Airport – Moderne vergaderruimte Brussel
Het Holiday Inn Brussels Airport werd eind 2009 volledig gerenoveerd in een frisse moderne en verrassende stijl.

Centraal gelegen aan de uitvalswegen (E19) van Brussel en op 10 minuten van de luchthaven en 500 meter van het treinstation van Diegem is het Holiday Inn Brussels een ideale locatie voor uw evenement.

Heeft u bijvoorbeeld een vergadering te organiseren? Niets gaat er boven een goede dosis SKOJ. SKOJ is het zweedse woord voor PLEZIER.

Holiday Inn Brussels Airport zorgt ervoor dat vergaderen vooral een plezier wordt. U kunt dit terugvinden in de orginele brainstorming zaaltjes met geintegreerd plasmascherm en whiteboard. Ieder zaal heeft een verrassend thema dat de creativiteit tijdens de bijeenkomst zal stimuleren.

In totaal zijn er 16 zalen voor 2 tot 500 deelnemers. Alle voorzien van daglicht. De grootste zaal SKOJ, met grote ramen en een hoog plafond (4.80 m), biedt tal van mogelijkheden voor de organisatie van vergaderingen, product presentaties, bedrijfsfeesten en exposities.

SKOJ is ook terug te vinden in de gevarieerde catering: geurige expresso en capuccino, gezonde broodjes, verrassende wraps, frisse salades, vers fruit en fruitsappen.

De 310 ruime gastenkamers zijn ontworpen met uw comfort in gedachten. U zult er zich direct thuisvoelen: een groot bureau, flatscreen tv, minibar met gratis water, een espresso machine, gratis toegang tot het draadloos internet en een laptop kluis.

In de gezellige restaurant Kreative Kuisine vindt u een uitgebreid seizoensmenu met overheerlijke gezonde gerechtjes, met plezier bereid door Chef Ben.

Wanneer u even wilt ontspannen, kunt u een verfrissende duik nemen in het overdekte zwembad of plaatsnemen in het bubbelbad sauna en stoombad. Als u sportiever bent is de fitness met het Technogym apparatuur voor u open van 6 uur ’s ochtends tot half 11 ’s avonds. Bovendien zijn er 2 tennisbanen, een biljardtafel en sportieve spelletjes op de Wii ter beschikking.

Want ieder moment van de dag is het tijd voor SKOJ!