Het laatste nieuws

Vergeet de vergaderzalen en kantooromgevingen!

Als het van The Outsider afhangt tref je jouw collega’s op 27 april eens niét op je werkplek, maar in de frisse buitenlucht.

De vrijetijdsspecialist organiseert dan namelijk de allereerste Dendertrophy: een uniek event om collega’s, maar ook verschillende bedrijven uit de streek op een (ont)spannende manier dichter bij elkaar te brengen.

Het startschot voor de Dendertrophy wordt gegeven om 12 uur op zaterdag 27 april. “Elk team van vier personen krijgt dan een reeks proeven voorgeschoteld, waarin de Dender de hoofdrol speelt”, vertelt Reno De Moor, manager van The Outsider Aalst. “Om die tot een goed einde te brengen is een mix van vaardigheden nodig, van brute kracht tot ruimtelijk inzicht.

Kortom: het zijn echte teamgerichte uitdagingen, die de banden tussen collega’s zullen versterken. Of je de Dendertrophy nu wint of niet, sowieso kom je over de eindmeet als een sterkere groep.”

Teamwork, avontuur én ontspanning

Aan welke opdrachten de teams zich precies mogen verwachten, blijft een verrassing.

“Sowieso gaat het om diverse avontuurlijke ‘Outsider’proeven”, aldus De Moor. De sportieve component van de opdrachten geeft de deelnemers de kans om eens goed stoom af te blazen. Nadien is het tijd om tot rust te komen met een barbecue in de ontspannende groene omgeving van The Outsider. “Ook supporters – collega’s die niet hebben deelgenomen – kunnen zich hiervoor inschrijven. Op die manier wordt de Dendertrophy één groot netwerkevent, waar je in een informele omgeving ook waardevolle nieuwe zakelijke relaties kan opbouwen.”

Meer info en inschrijven: www.outsideraalst.be

Uitdagende teambuilding activiteiten in Aalst – The Outsider Aalst