Het laatste nieuws

Het hoogstgelegen hotel van de stad tilt zijn wellnesservaring naar een hoger niveau door zijn exclusieve samenwerking te onthullen met het prestigieuze Franse cosmeticamerk Biologique Recherche, waarvan de eerste Belgische ambassade afgelopen oktober haar intrek nam in de buurt van het hotel op de Waterloolaan.

Deze samenwerking verrijkt en verbetert het wellnessaanbod van het hotel, dat een toegewijde ontspanningsruimte op de 23e verdieping heeft, met een adembenemend uitzicht over de stad. Gasten van The Hotel kunnen nu genieten van een exclusief pakket voor twee personen, inclusief een overnachting in een kamer naar keuze, een huiddiagnose van 30 minuten gevolgd door een gezichts- of lichaamsbehandeling van een uur voor één of twee personen in de Ambassade, een ontbijt voor twee personen in restaurant The Iris en laat uitchecken tot 15.00 uur om optimaal van het verblijf te genieten.

Dit arrangement is beschikbaar op de website van The Hotel vanaf €460 : Offers Deals Brussels Relax with Biologique Recherche. | The Hotel Brussels (thehotel-brussels.be)

Gedeelde visies en waarden

Biologique Recherche belichaamt dezelfde waarden in de welzijnssector als The Hotel in de hotelsector. Beide bedrijven zijn toegewijd aan het bieden van een authentieke klantervaring, gebaseerd op kwaliteit en personalisatie.

Charlotte Diassé, General Manager Benelux van Biologique Recherche, zegt: “Personalisatie en klantervaring zijn waarden die zowel The Hotel als Biologique Recherche nauw aan het hart liggen. Het was dan ook vanzelfsprekend dat onze twee vestigingen hun krachten bundelden om zowel bij The Hotel als op het gebied van huidverzorging bij Biologique Recherche een service op maat aan te bieden.”

Deze samenwerking tussen The Hotel en Biologique Recherche belooft een uitzonderlijke wellnesservaring, waarbij de Brusselse elegantie wordt gecombineerd met de uitmuntende huidverzorging van een wereldberoemd merk.

Ontspanning en lokale lekkernijen

Gasten kunnen hun wellnessverblijf compleet maken met een workout in de fitnessruimte, waar de apparaten voor de glazen erkers staan, waardoor het lijkt alsof ze boven de wolken rennen. Daarna kunnen ze genieten van een authentieke culinaire ervaring door te proeven van lokale en seizoensgebonden gerechten in het restaurant van het hotel, The Iris. Voor een vleugje smaakinnovatie kunnen ze ook naar de bar gaan en de kenmerkende cocktails ontdekken die ‘onder de cloche’ worden geserveerd, voor een meeslepende zintuiglijke ervaring.

OVER THE HOTEL

The Hotel is ideaal gelegen met panoramisch uitzicht over de iconische lanen van Brussel en heeft zichzelf gevestigd als een populaire bestemming voor een internationale clientèle. Naast de uitzonderlijke service, kenmerkende stijl en kamers met spectaculair uitzicht, onderscheidt The Hotel zich door zijn modieuze identiteit en consolideert het zijn reputatie door sociale en eco-verantwoorde initiatieven. Deze sterke verbintenissen maken van The Hotel een gerenommeerde bestemming die luxe, verantwoordelijkheid en elegantie combineert.

OVER BIOLOGIQUE RECHERCHE

Al meer dan veertig jaar ontwerpt, produceert en commercialiseert Biologique Recherche uitsluitend in Frankrijk huidverzorgings- en cosmeticaproducten met originele, hooggedoseerde formules die voornamelijk bestaan uit natuurlijke actieve ingrediënten, van natuurlijke oorsprong of biotechnologisch. De Biologique Recherche Methode is gebaseerd op een wetenschappelijke en visionaire opvatting van huidverzorging en producten voor schoonheid en ultra-personalisatie, die zichtbare resultaten garanderen. Biologique Recherche is aanwezig in meer dan 85 landen, in medi-spa’s, spa’s en prestigieuze hotelspa’s. Het vlaggenschip van het instituut in België, de ambassade van Biologique Recherche, bevindt zich op de prestigieuze Waterloolaan in Brussel.

Luxe hotel Brussel centrum – The Hotel Brussels