Het laatste nieuws

De Herentalse tandartsenpraktijk Benedenti koos Catering Van Eyck als partner voor het verzorgen van de culinaire verwennerij op hun jaarlijkse bedrijfsevent.

“De dag startte met een vakcongres bij Ter Elst in Edegem, een locatie waar we regelmatig mee samenwerken”, vertelt Sabine Proost van Catering Van Eyck enthousiast. “Naast het mini-ontbijt bij onthaal, serveerden we een uitgebreid lunchbuffet met kraakverse ‘salads in a jar’, belegde broodjes en seizoenssoepen.”

Samenwerking

Het avondfeest vond plaats bij Hangar 27 in Edegem. “Een vlotte samenwerking tussen de locaties, organisatoren en ons cateringteam is een van de grote sterktes van Catering Van Eyck”, verklaart Sabine. “Zoals steeds bespreken we een foodconcept op maat van de klant.
Hier werkten we met verschillende foodcorners vol smakelijke en speels gepresenteerde gerechtjes. De ongeveer 265 medewerkers konden hun tanden zetten in een ruime variatie aan creatieve gerechten vol wereldse smaken.”

Vegan

Uiteraard zorgen we ook steeds voor een mooi vegetarisch en vegan aanbod. Op die manier garanderen we voor elke gast een verrassende culinaire beleving.”

https://www.linkedin.com/in/sabine-proost-96835779/
https://www.linkedin.com/in/jan-van-eyck-38a8a717/
https://www.instagram.com/cateringvaneyck/
https://www.facebook.com/groep.vaneyck

Bedrijfscatering voor events – Catering van Eyck