Je wil een garantie op een gesmaakt evenement? Dan is Catering Van Eyck jouw ideale smaakpartner. Dankzij een scherpe focus op de foodkwaliteit, garandeert Catering Van Eyck je een evenement dat zich onderscheidt van alle andere. Zelfs genodigden die wekelijks naar evenementen gaan, zullen zich dankzij Catering Van Eyck jouw organisatie als uitzonderlijk lekker en verzorgd herinneren.

Topniveau

Geen wonder dat bijvoorbeeld de VIP-arrangementen van topsportevenementen zoals de Krawatencross en het na-Tourcriterium in Herentals vlot uitverkopen. Dankzij Catering van Eyck onderscheiden zij zich met een culinaire beleving die ver uitstijgt boven het gemiddelde evenement. In B2B-events genieten genodigden van topspelers zoals ATAP, DCM, Indaver Thomas Moore en vele anderen van het vakmanschap en maatwerk van Catering Van Eyck. Tenslotte is Catering van Eyck ook een graag geziene cateringpartner voor eventlocaties zoals Aldhem Hotel, Frame 21, Kasteel de Merode, Meeting and Eventcentre WIMEC en Ter Elst.

Op maat

Catering Van Eyck vindt voor elke vraag en elke locatie een oplossing op maat. Altijd weer met de focus op voortreffelijke smaak, zonder het belang van sfeer en omkadering te verwaarlozen. Dankzij culinaire ambitie, oprechte betrokkenheid, tonnen terreinervaring en een uniek netwerk, geeft Catering Van Eyck jouw event meteen voorsprong.