Het laatste nieuws

Het is centraal gelegen tussen Gents historisch erfgoed en de bruisende haven. Door deze ligging heeft TAKE IN een evenwichtige mix van professionaliteit en ontspanning. Daarom zijn zij de perfecte plek voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers! De ligging is natuurlijk niet alleen interessant op cultureel of professioneel vlak.

De bereikbaarheid is een tweede grote troef. TAKE IN is slechts 5 minuten te voet verwijdert van het station Gent Dampoort en haar vele bushaltes. Iedereen kan dus in een mum van tijd naar TAKE IN komen, auto of niet.

Als u wel een auto heeft hebben ze nog goed nieuws! TAKE IN ligt buiten de Lage-Emissiezone, elke auto kan hun dus vlot bereiken. Daarnaast hebben ze ook een ondergrondse privé-garage met elektrische laadpalen voor maximum comfort.

Naast de locatie heeft TAKE IN veel andere troeven waarmee ze uitblinken.

U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om meetings te organiseren in de moderne vergaderzalen die uitgerust zijn met snelle WiFi, Clever Touch TV’s en nog veel meer state-of-the-art vergadertechnologie.

Voor, na of zelfs tijdens uw meeting kan u bij hun genieten van een rustgevend uitzicht op het water en de natuur. Daar nog eens bovenop bieden zij ook de nabijheid van wandel- en fietspaden voor relaxerende pauzes.

De warmte en gastvrijheid van TAKE IN stopt natuurlijk niet bij de meetings. Het jong en energiek team staat 24/7 paraat met inzichten voor organisatorische ondersteuning, maar ook lokale tips en tricks om uw verblijf in Gent te verrijken. Zo kunnen zij uw culturele ervaring in Gent ook naar een hoger niveau tillen.

Voor zij die liever binnenshuis blijven hebben ze natuurlijk ook veel opties. De gezellige lobby is 24/7 open en voorzien van comfortabele zithoeken, een TV, een snack en een drankje. Voor een meer culinaire beleving hebben ze een authentieke Napolitaanse pizzeria met de daarbij horende Italiaanse chefs met een passie voor eten.

Uiteraard hebben ze ook een bar die allerlei bieren, cocktails en nog zoveel meer aanbiedt.

Bij TAKE IN staat 1 iets centraal: uw ervaring. Als team streven zij ernaar elke gast te voorzien van persoonlijk advies om uw verblijf bij hun onvergetelijk en vlekkeloos te maken. Zo creëren zij een plek waar u zowel voor zakelijke als recreatieve activiteiten op maat geholpen wordt.

Eventlocatie met moderne audiovisuele technologie voor zakelijke events in Gent – Take In