Het laatste nieuws

Bij Sylvester knallen tegenwoordig de champagnekurken. Enkele dagen nadat het eventbureau uitgeroepen werd tot kmo van het jaar Vlaams-Brabant & Brussel, wonnen ze tijdens de uitreiking van de BEA Awards een prestigieuze Golden BEA-Award. De overwinning krijgt nog extra glans want het is voor het tweede jaar op rij dat Sylvester deze felbegeerde prijs binnenhaalt.

“In één week tijd een prijs winnen voor onze bedrijfsaanpak, en een tweede voor onze core-activiteiten, is een enorme erkenning voor alle volgehouden inzet en drive van ons team.” aldus een trotse CEO Geert Vanoverschelde.

De BEA Awards bekronen elk jaar de beste eventprojecten. Voor een publiek van 1.000 professionals uit de B2B-evenementensector werd Sylvester in Avenue by Antwerp Expo door de jury uitgeroepen tot winnaar in de categorie “beste Institutional Event” voor de Heropening van het Antwerpse Stadhuis.

Op de warmste 18de juni sinds de metingen in Ukkel organiseerde het eventbureau een onvergetelijk en kleurrijk volksfeest dat de 25.000 aanwezigen en de ruim 250.000 kijkers die alles live volgden op de regionale zender ATV, zich nog lang zullen herinneren. Van 2 uur ’s middags tot na middernacht zetten allerlei acts, verrassende animaties en veel muziek de heropening van het grondig gerenoveerde Antwerpse Stadhuis de nodige luister bij. Uniek en uitdagend was dat Sylvester er bewust voor koos  om niet te werken met een podium maar dat het Stadhuis zelf gebruikt werd als decor voor het event. De Heropening was een groots en verbindend feest voor jong en oud met als hoogtepunten een spectaculaire lichtshow, een emotioneel inhuldigingsmoment en een fantastische meezingmusical vanuit de ramen en vanop de balkons van het Stadhuis.

Sylvester is al jarenlang een vaste waarde in de event, video en tv-wereld. In volle coronacrisis, een uiterst turbulente periode voor de evenementensector, slaagde het bedrijf erin om te groeien van 20 naar 40 werknemers. Dat was onder meer te danken aan de ontwikkeling van het eigen virtuele eventvenueplatform ‘MEEPLE’. Interne research, strategische analyses en de creatieve kruisbestuiving tussen hun tv-, video- en eventteam zorgen ervoor dat Sylvester een koploper is in het organiseren van kwalitatieve fysieke, online en hybride events en dat het bedrijf perfect begrijpt wat de nieuwe noden bij de klanten zijn en welke trends er heersen binnen de hybride post-corona communicatiewereld.

Voor de medewerkers van Sylvester – dat ook nog genomineerd was met hun fusie-evenement van Port of Antwerp Bruges in de categorie Business to Enterprise –  is deze tweede Gouden BEA Award een extra stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan.

Winnaar gouden BEA :
Categorie : Institutional events
Heropening van het Antwerpse Stadhuis
https://www.sylvester.be/nl/cases/opening-stadhuis-antwerpen

Genomineerd voor gouden BEA :
Categorie : B2E events
Port of Antwerp-Bruges launchevent
https://www.sylvester.be/nl/cases/launch-event-port-of-antwerp-bruges

Evenementenkantoor in Vlaams-Brabant – Sylvester Events