Sylvester Creates. Captures. Moves.

Sylvester is het langst bestaande productiehuis van België, maar een looprekje hebben we voorlopig nog niet van doen. Met TV, video en events hebben we 3 specialisaties in huis, met 1 gemeenschappelijk doel: verhalen vertellen. Vandaag hebben we honderden programma’s en events op de teller staan. Gerealiseerd door fantastische teams die er op één of andere wonderlijke manier altijd in slagen om het idee dat u in uw hoofd hebt, om te toveren tot realiteit. En bovendien binnen uw budget. Programma’s, video’s en events die blijven nazinderen.

Events op poten zetten die mensen en bedrijven dichter bij elkaar brengen én doen groeien. Films en televisieprogramma’s creëren die tien snaren tegelijk raken. Het is elke dag een plezier om grootse dingen teweeg te brengen. Om de meest complexe projecten zo te organiseren dat het lijkt alsof het geen moeite heeft gekost. Om de muren tussen televisie, video en events met de creatieve voorhamer aan diggelen te slaan. En daardoor resultaten te boeken die monden doen openvallen en pure magie creëren.

Daar zijn hippe termen voor, zoals cross-mediaal, multi-platform en live-communication. Maar onze cases zeggen meer dan 1.000 buzzwords. Creëren, verzinnen, organiseren, delegeren, ontwikkelen, ontwerpen. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Het is het gaspedaal van ons bestaan en we hebben de stuurknuppel na 25 jaar nog altijd stevig vast. Elk klein aspect van uw opdracht wordt door onze mensen in handen genomen. Van idee tot concept. Van logistiek tot productie. En daar zijn we trots op. Want controlefreaks? Ja, dat zijn we wel. Maar het resultaat is dan ook navenant.

Geïnteresseerd? Neem contact op en dan zetten we ons aan tafel!