Hotel Brueghel – Locatie voor seminaries in Rijsel. Authentiek en gezellig, het hotel Brueghel beschikt over 62 kamers voor het ontdekken van Rijsel.

Verder lezen

Stade Pierre-Mauroy – Locatie voor zakelijke evenementen. Het ‘Pierre-Mauroy’- stadion bij Lille (Rijsel) geldt omwille van zijn architectuur én zijn vele technologische snufjes als hét vlaggenschip onder de nieuwste generatie sport- en concerttempels voor mega-events in Frankrijk.

Verder lezen

Stade Pierre-Mauroy – Nieuwe unieke locatie voor evenementen in Lille. Het ‘Pierre-Mauroy’- stadion bij Lille (Rijsel) geldt omwille van zijn architectuur én zijn vele technologische snufjes als hét vlaggenschip onder de nieuwste generatie sport- en concerttempels voor mega-events in Frankrijk.

Verder lezen

Het ‘Pierre-Mauroy’- stadion bij Lille (Rijsel) geldt omwille van zijn architectuur én zijn vele technologische snufjes als hét vlaggenschip onder de nieuwste generatie sport- en concerttempels voor mega-events in Frankrijk. Het stadion is de ideale hotspot voor uw public relations: of het nu gaat over uw aanwezigheid tijdens de Daviscupfinale 2014 tussen Frankrijk en Zwitserland of tijdens een jubileumconcert van Patrick Bruel.  Het ‘Pierre-Mauroy’- stadion beschikt daarnaast ook over 10 000m2 moduleerbare ruimtes die afgehuurd kunnen worden om er bedrijfsevenementen te organiseren op maat van uw wensen en behoeften.

Verder lezen